Symbolon kártya klub

Symbolon önismereti kártya klub

Kártya klub azok számára, akik már elvégezték a Symbolon I. tanfolyamot. A jó hangulatú esti program egyszerre játékos kikapcsolódás, én komoly önismereti munka.
Részvételi díj:………………………………….5.000 Ft/fő
Csoportos díj:……………………………………………..3.500 Ft/fő

Következő alkalom:
Érdeklődj telefonon!
Helyszín: Érd, Radnai utca 10.
Jelentkezz itt: astroattila@gmail.com, 06/30-8332245

SymbolonA Symbolon kártya nagy segítség az életválságok, és a fizikai betegségek lelki okainak feltárására, illetve egy út az önismerethez.
Megláthatjuk általa, hogy problémás élethelyzeteinknek mik a bennünk megbúvó valódi okai.
Betegségeink esetén pedig azzal, hogy a lelki okokkal szembe nézünk, segítséget nyújtunk fizikai testünknek, hogy beinduljon öngyógyító mechanizmusa. Ezzel ma már az orvosok nagy része is egyetért!
A Symbolon kártyával való elemzés természetesen nem helyettesíti az orvosi közreműködést, de támogatja gyógyulásunkat, ha megértjük, hogy milyen problémát akar a betegség jelezni számunkra.
Erre saját példám is bizonyíték, mivel egy napi 4 inzulin injekcióval kezelt cukorbetegségből lábaltam ki nagyon rövid idő alatt.
Ez a kártya nem mutogat másra, szembesít minket árnyékoldalunkkal is, így olyan mintha egy tükörbe néznénk, melyen keresztül önmagunkba látunk.

A kártya Peter Orban és Ingrid Zinnel „terméke” akik asztrológusként és terapeutaként gyakorlati tapasztalatok alapján fejlesztették ki azt. Szeretném ha minél többen megtanulnák használatát, mert véleményem szerint aki helyesen értelmezi annak mindig kéznél lesz „saját terapeutája”és sokat segíthet önmagának, de rokonainak, barátainak is.

A tanfolyam kifejezetten ajánlott testi gyógyítással foglalkozó szakembereknek kiegészítő terápiás lehetőségként. Részletekért kattints ide!

 

Klubot tartja:

Sebestyén Attila asztrológus
Sebestyén Attila asztrológus, spirituális mentor. Ismerd meg!
06/30-8332245
astroattila@gmail.com
Kapcsolatfelvétel, jelentkezés