Boldog gyermeket akarok! Tréning Édesanyáknak

Dudás Mária

Dudás Mária gyermekasztrológus
06/30-4515002
astromarcsi@gmail.com

Ugye Te is boldog, egészséges gyermeket szeretnél?
3 napos tréningem segít ebben téged!

Ingyenes workshop!, amin megismerkedhetsz velem és a módszerrel, ami segít abban, hogy megtaláld azt a nevelési módszert, ami segíti gyermekedet egyéniséggé válni. A boldog felnőttkor kulcsa, a boldog gyermekkor, amit a szülők tudnak gyermekük számára biztosítani. A délutáni foglalkozás segít abban, hogy eldöntsd velem tartasz a 3 napos tréningen.

Legközelebbi 3 napos tréning indul: Érdeklődj telefonon!
Ingyenes worshop: Érdeklődj telefonon!
Helyszín:

anyagyerek3

Milyen segítséget kapsz, ha részt veszel a tréningen?
– Megismered magadat, a képességeidet, adottságaidat
– Önelfogadásod révén kiegyensúlyozottabbá válsz, ez segít abban, hogy anyai mivoltodban a legtöbbet tegyél gyermeked egészségéért és boldogságáért.
– Önbizalmad megerősödik, gyermeked nevelésében, gondozásában nem szorulsz mások segítségére.
– A közös meditáció, és a segítő csoport energia segít abban, hogy feloldjuk a benned dolgozó anyasággal kapcsolatos blokkokat.

Miért válassz engem?
– A tréning kiscsoportos, tehát mindenki személyre szabott és érdemi segítséget kap.
– Mindenki megismerheti gyermeke adottságát, így a tréning végén egyfajta „használati útmutatót” kap gyermekéhez.
– Jómagam is Édesanya vagyok, a segítséget nem csak a tanultak alapján, hanem saját tapasztalataim által is adom számotokra. Három gyermekem a gyakorlatban is sok mindenre megtanított, általuk megtapasztalhattam olyan nehézségeket is, amiket kihagytak a tankönyvekből.
– Saját szakterületemen egyedi vagyok, speciális szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezek a témában.
– A tréning után is segítségedre leszek, ha épp elakadsz, vagy nehézségekbe ütközöl gyermeked nevelésében.

Olvasd el, miként vélekednek rólam:
„Marcsit pár évvel ezelőtt ismertem meg. Rengeteg útmutatást kaptam tőle, bármikor számíthattam rá, soha nem várakoztatott és mindig amit kaptam tőle válaszokat, azok rengeteget segítettek minden téren. Akik útmutatást kapnak tőle, mind fogadják el és merjenek változtatni, mert minden rajtunk múlik. Én kaptam útmutatást gyermekem iskolaválasztásában, kamasz gyermekem viselkedésével mit kezdjek, párkapcsolatban, a nőiség és női szerepek megélésében és gyermekeimnél megmutatta nekem, hogy mikre figyeljek. Hálás vagyok, hogy ismerhetem és, hogy mindig utat mutat nekem.” Brigi

„Életem egy igen zűrzavaros időszakában találtam Marcsira véletlenül az interneten. Ahogy elolvastam az egyik írását, gondolkodás nélkül hívtam, mert érezhető volt számomra a tapasztalása, a hitelessége, ami egy ilyen jellegű segítő munka során elengedhetetlen.
Rendkívül hálás vagyok a sok-sok pozitív biztatásért, segítségért és megerősítésért, mellyel már az első találkozásunk alkalmával is hozzájárult a depresszióból, a kétségbeesésből való felépülésemhez! Köszönöm a munkához való hozzáállását, az alázatosságát, a mérhetetlen önzetlenségét és azt az erőt, melyet más számára is átsugárzik magából! Munkájához továbbra is kívánok kitartást és nagyon sok sikert!” Szilvi

„Amikor kislányom 7 hónapos lett és meg csak forogni sem tudott, valamint állandó orrfolyással küzdött és magam is újabbnál újabb betegségeket produkáltam, tudtam, hogy külső segítséget kell elfogadnom, bármennyire tiltakozom is ellene. Ekkor sodorta a sors az utamba Marcsit, aki segített sok fontos dolog felismerésében. Utána minden megváltozott! Kislányom lassan 5 éves lesz és azóta is számtalanszor kaptam segítséget, mikor elbizonytalanodtam bármilyen jellegű fontos döntés kapcsán.” Frederika

Mi fog történni a tréningen?
– Születési horoszkópod segítségével megismered saját adottságaidat és azt vannak e benned olyan blokkok, amik a boldog anyaság megélését akadályozzák.
– A vezetett meditációk segítenek feldolgozni édesanyáddal vagy édesapáddal kapcsolatos feszültségeket, hogy ezek ne akadályozzanak anyai szerepedben.
– Gyermeked/gyermekeid születési horoszkópja alapján megismerheted személyiségét, és a számára szükséges módszert, ami egyéniséggé válását, boldog gyermekkorát biztosítja.

Mennyibe kerül a 3 napos tréning?

A 3 napos intenzív (24 óra) tréning díja bevezető áron: 39.900.-Ft.

Ha a workshopon jelentkezel, a tréning díja: 35.900.-Ft.

A jelentkezés 10.000.-Ft helyfoglalási díj befizetésével válik véglegessé. Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg.
Ha mégsem tudnál eljönni a kiválasztott időpontban, az alábbi lehetőségeid vannak.
Egy alkalommal díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, az alábbi feltételek szerint:

  • Két héttel (min. 15 nap) a tanfolyam első napja előtti lemondás esetén díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy ha nem találsz megfelelő időpontot, a helyfoglalási díjat visszautaljuk.
  • 14-8 nappal a tanfolyam első napja előtti lemondás esetén díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy 5.000.-Ft a lemondási díj
  • Egy héttel a tanfolyam első napja előtti lemondás/átjelentkezés esetén 10.000.-Ft a lemondási vagy 5.000Ft az átjelentkezési díj.

Mit tartalmaz az ár?
– Részvétel egy ingyenes workshopon, ami után eldöntheted, részt kívánsz e venni a tréningen.
– Részvétel egy személyre szabott tréningen, ami segít önismeretedben és saját gyermekedet is megismerheted..
– Ingyenes tanfolyami jegyzet
– Csoportos vezetett meditáció
– Vezetett meditációk a hatékony belső, lelki munkához
– A tanfolyamot végzettek számára egy ingyenes konzultáció velem skype-on vagy telefonon keresztül.
– Kisebb elakadások esetén folyamatos segítségnyújtás e-mailben.

Kedvezmények:
– Minden tanfolyami résztvevő kap, 1 db 20% kedvezményre jogosító kupont, amit a Belső Béke Holisztikus Gyógyközpont bármely szolgáltatására beválthat.
– A későbbiek folyamán is minden szolgáltatásunk, termékünk és tréningünk árából automatikusan 20 % kedvezményt kapsz!
Jelentkezz most!

Legközelebbi 3 napos tréningünk indul:Érdeklődj telefonon!

Helyszín:

  Időpont:
  Trénered: Dudás Mária gyermekasztrológus

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!