Nyaralás tipológia

nyaralas_tipologia_fokep

 

Mindenkit másfajta nyaralás tölt fel. Van, akit a vízpart, van akit az aktív hegymászás, és van akit a csendes elvonulás.
Milyen nyaralás illik hozzád? Napjegyed elárulja!

 

nyaralas_tipologia_1
Kos:
Mint tüzes jegy szereti az aktív pihenést, az is előfordulhat, hogy nehezen vehető rá arra, hogy nyaralni menjen. Vagy olyat válasszon, amiben van valami kihívás, vagy olyat amiben versenyhelyzetekkel is találkozhat. Vonzó lehet számára, és garantáltan feltölti például egy autós túra, vagy olyan pihenés, amiben sok a mozgás, a sport.

nyaralas_tipologia_2
Bika:
Természet- és kényelemkedvelő, minden feltölti és élvezni fogja, ami ezekkel kapcsolatos. A nyaralás alatt nem a mozgást keresi, inkább az új ízeket, a jó ételeket, a testi kényeztetést, és a kényelmet. Lehetőleg ha természetjárás a tervezett program, ne a sátorozást válassza, hanem valami kényelmes panziót vagy hotelt.

nyaralas_tipologia_3
Ikrek:
Számára az aktív pihenés, adja a töltődést. A változatos programok, társasági élet, mozgás, sok kicsi utazás adja a töltekezés lehetőségét, az egyhelyben üléstől inkább szenvedni fog, és kínzásnak érzi majd.

 

 

nyaralas_tipologia_4
Rák:
Nekik a család fontos, pihenni is úgy tudnak, ha családias környezetben, saját családtagokkal körülvéve nyaralnak. Ahhoz, hogy töltődjenek mindenképpen szükséges, hogy a nyaralás az érzelmi tartalékaikat is feltöltse.

 

nyaralas_tipologia_5
Oroszlán:
Szereti a pihenést, a fényűzést, és azt ha lehetőleg minél nagyobb „udvartartás” veszi mindeközben körül. Legjobban egy tengerparti függőágyban lehet őt elképzelni, ahogy koktélt szürcsölget.

 

nyaralas_tipologia_6
Szűz:
Nehezen megy el nyaralni, lehet hogy a legjobb feltöltődést számára a kertészkedés, a rendrakás adja. Amennyiben mégis nyaralni indul, akkor olyan programot válasszon, ahol a természetben lehet, vagy különféle praktikus, kézműves dolgokkal ismerkedhet.

 

nyaralas_tipologia_7
Mérleg:
Igazi társasági ember, ezért a töltődést is inkább az hozza számára, ha utazásai alkalmával barátaival lehet. Ugyanígy fontos, hogy olyan élményeket szerezzen, amit később másokkal is megoszthat. Nyaralásai célpontja lehet a városnézés, a külföldi utak.

 

nyaralas_tipologia_8
Skorpió:
Vonzó számára és igazi töltekezést nyújtó program egy wellness hétvége, vízparti nyaralás és bármi olyan program, ami titkok felfedezésével kapcsolatos. Így a barlangászás is izgalmas lehet a sportot kedvelők számára. Mivel jól esik neki, ha másokat elkápráztat, egy drága utazás hosszan tartó feltöltődést nyújthat számára.

 

nyaralas_tipologia_9
Nyilas:
Főleg a távlati célok, a mozgás, ami számára töltekezést nyújt. Nyughatatlan, sok energiája van, ezért az a pihentető, ha hosszabb külföldi útra megy, ha nagyobb túrákon vesz részt a természetben. A sok semmittevés, pihenés inkább lefárasztja, mint feltölti.

 

nyaralas_tipologia_10
Bak:
Számára fontos, hogy olyan nyaralást válasszon, ami anyagilag is kecsegtető. Egy akciós út, ami sok élményt ad, már önmagában feltölti. Szereti a hosszabb körutazásokat, ami alatt sok élményt szerez, de nem igazán kell egy helyben, semmit sem téve pihenni.

 

nyaralas_tipologia_11
Vízöntő:
A különleges, új dolgok töltik fel, a megszokott és semmi extrát nem nyújtó program inkább csak még inkább lemeríti. Mindenképpen jó, ha olyan helyre megy ahol természetben lehet, mert a friss levegő éltető eleme.

 

 

nyaralas_tipologia_12
Halak:
Nyaralások alkalmával általában olyan helyet keres, ami víz közeli, mert ez nyújtja az igazi pihenést, töltekezést számára. Azonban karakterénél fogva hajlamos másokért áldozatot hozni, így lehet hogy a pihenés mások kényelmének biztosításába torkollik majd.

 

 

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.