Mennyire vagy jó kapcsolatteremtő?

szinasztriaA születési Napjegyét nagyjából mindenki tudja, de ahhoz, hogy ezt megtudd, mást kell megnézni.
A kapcsolatteremtő képességről, születési horoszkópodban két dolog is árulkodik. Az egyik az Aszcendens jegye (ehhez tudni kell hány órakor születtél) és az, hogy a Vénusz bolygó hol áll.

Mivel az Aszcendens az ösztönös reakció, ahogyan egy idegen társaságban viselkedik az ember és a védelem is, ami akár megakadályozhatja, hogy mások közeledjenek felénk, ezért nézzük most meg ezt a kapcsolatteremtés szempontjából.

kos_11Aszcendens a Kosban
„Jöttem, láttam, győztem!” Kezdhetném talán ezzel is a leírását. Igazi amazonnal állunk szemben, akinek minden kihívás, és mindenben versenyhelyzetet lát. Számára nem okoz problémát a kapcsolatteremtés, bár nem minden férfiember díjazza az ilyen energikus lerohanást.

 

 

bika_12Aszcendens a Bikában
Ő visszafogottabb, de barátságos, kedves és mosolygós. Nyitott a kapcsolatra, ha kedvesen közelítenek hozzá. Szereti a testi kontaktust, szereti a másik embert megölelni, és Ő az, aki beszéd közben egyszerűen kényszert érezhet arra, hogy a másik emberhez nyúljon, megpaskolja, megsimogassa. Fontos azonban számára a kényelem, a biztonságérzet, inkább megvárja, hogy közelítsen felé a másik ember, aki ezt valószínűleg meg is teszi.

 

ikrek_11Aszcendens az Ikrekben
Igen jó kapcsolatteremtő képesség, mert lételeme a kommunikáció, az információgyűjtés, és annak közvetítése is. Mindenkivel hamar megtalálja a hangot. Nyitott, barátságos, és roppant kíváncsi. Könnyed, ezért nem görcsöl rá arra sem, hogy van e éppen aktuális barátja, mert bármikor tud társakra lelni. Inkább a könnyed, laza kapcsolatokat kedveli.

 

rak_11Aszcendens a Rákban
Itt már megjelenik az érzelmi biztonság keresése, kissé félénk, ezért inkább mondható biztonsági játékosnak, visszahúzódónak. Amikor úgy érzi, számára rideg, durva a társaság akkor inkább a háttérben igyekszik maradni. Legjobban családias környezetben, kedves társaságban tud barátkozni. Amikor már otthon érzi magát előtör gondoskodó hajlama, mellette igazán mindenki kényeztetve érezheti magát.

 

oroszlan_12Aszcendens az Oroszlánban
Őt nem lehet nem észrevenni, ha belép valahova. Bármilyen módon, de felhívja magára a figyelmet. Számára nem gond megismerkedni másokkal, hiszen „királyi” kisugárzása miatt mindenki késztetést érez, hogy a színe elé járuljon. Szereti, ha vannak körülötte „hódolók”, így általában nem egyedül érkezik egy társaságba, és amikor megérkezik, akkor át is veszi az irányítást.

 

szuz_12Aszcendens a Szűzben
A kapcsolatteremtésben lehetnek problémái, mert visszafogottsága miatt nem szívesen keresik a társaságát. Zárkózott, kissé görcsös, ami túlzott maximalizmusából ered, mindig van valami kritizálni való saját magán. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, szívesen kritizál másokat is, ami miatt aztán megint csak nem tartozik a leginkább keresett emberek közé.

 

merleg_11Aszcendens a Mérlegben
Ismét egy könnyen barátkozó típussal van dolgunk, akiből áramlik a harmónia, a szépség. Könnyen alkalmazkodik, sokszor alá is rendeli magát kapcsolataiban azért, hogy ezt a harmóniát megőrizze. Valamilyen szinten kapcsolatfüggő, ezért fontos számára, hogy társaságban legyen.

 

skorpio_11Aszcendens a Skorpióban
Egy újabb visszafogott típus, de ez csak egy ideig van így Nála. Először a háttérből figyel, felméri a terepet, aztán már nem gond a kapcsolatteremtés. Ő az, akit nehezen ismerhet ki a másik ember, de mégis vonzza őket, mint egy mágnes, mert mosolygós, kedves. Azonban ha bántják, akkor nagyon jól tudja, hol van a másik érzékeny pontja, ahol visszavághat. Nehéz a bizalmába férkőzni, de ha valakit megszeret, ahhoz nagyon ragaszkodik.

 

nyilas_12Aszcendens a Nyilasban
Nyitott, tüzes, lelkes, magával ragadó, így nem nehéz számára a kapcsolatteremtés. Karizmatikus kisugárzású, meggyőző, de ha a társaság körülötte számára unalmas, akkor nem fogja magát strapálni, hogy barátkozzon. Ha személyiségében más állások nem ellensúlyozzák ezt az oldalt, akkor sportot kedvelő, szeret utazni, kirándulni.

 

bak_12Aszcendens a Bakban
Ő már kissé nehezebben barátkozik, mert túlzott komolyságot áraszt és ezt nem biztos, hogy mindenki vonzónak találja. Ráadásul túlzottan ragaszkodhat megszokásokhoz, szabályokhoz, ami még kissé görcsössé is teheti. Könnyedén biztos nem veti bele magát egy kapcsolatba, előtte jól körüljárja a dolgot. Viszont nagyon kötelességtudó, mindig lehet rá számítani.

 

vizonto_12Aszcendens a Vízöntőben
Könnyed, barátságos, akinek a kapcsolatteremtés sem probléma. Szereti az embereket, nagyon segítőkész, de nem hagyja magát „befogni”, függetlenségét, egyediségét barátként is igyekszik megőrizni. Ha ezt elfogadjuk, nagyon jó barátra lelünk benne. Különlegességét időnként külsejében is megmutathatja, ezért ne lepődjünk meg, ha egyik nap még klasszikus öltözékben látjuk, másnap pedig kipróbálja a vad metálos stílust.

 

halak_11Aszcendens a Halakban
Ő nem annyira kezdeményező, inkább igyekszik belesimulni a társaságba, olyan mint egy kis kaméleon. Nagyon érzékeny, nagyon segítőkész, így sok lelkileg sérült ember találhatja meg panaszával. Ügyelnie kell, hogy ne akarjon mindenkin mindenáron segíteni, mert energiakészleteit ez könnyen lemerítheti.

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus, Nőiségébresztő tréner
06/30-4515002

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.