Ki illik hozzád Napjegyed szerint?

ki_illik_hozzad

 

Ez mindig egy izgalmas kérdés. Illik e hozzám a párom? Vagy, ha még nincs akkor ki illik hozzám?
Egy asztrológiai elemzésnél, természetesen ennek megállapítására több tényezőt is vizsgálunk, de most nézzük meg ezt a kérdést kicsit könnyedebb, játékosabb formában, a Napjegy szempontjából.

kosKos: Lehetőleg kerüld a Kos jegyben született párt, mert állandó versengés, egymás ellen küzdés lehet az életetek. Vonzó lehet számodra az Oroszlán, és a Nyilas jegyben született ember, de ez utóbbival is akadhatnak problémáid a „ki a jobb?” játszmák miatt. Ideális társ lehet még az Ikrek jegy szülötte, aki könnyedségével folyamatosan képes lelkesíteni párját. A Mérleg jegyűek is vonzóak lehetnek a Kosok számára, de ebben inkább az motiválhatja Őket, hogy a Mérlegeket elég jól lehet irányítani.

bikaBika: Ideális társ számodra, a hasonlóság elve alapján egy másik Bika jegy szülötte, de ha érzelmesebb partnerre vágysz, akkor válaszd a Rák jegy szülöttét. A tüzesebb típusúakat (Kos, Oroszlán, Nyilas) nem ajánlom, mert a bikás megfontoltság türelmetlenné teheti Őket. A levegős partnerektől (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) tanulhattok könnyedséget, sponteanitást, de nem biztos, hogy erre vágytok.

u_ikrekIkrek: Igazán jó párost alkothattok egy Vízöntő vagy Mérleg partnerrel, bár ez utóbbi hezitálására hamar ráunhatsz. Vonzóak lehetnek a tüzesebb partnerek is, de csakis akkor, ha nem vonják kétségbe eszeteket és rátermettségeteket. Nem annyira hozzátok valók a földies típusúak, Bika, Bak, Szűz jegyben születettek, mert az Ő alaposságuk, földhöz ragadtságuk unalmas egy ilyen könnyed ember számára.

rakRák: Ha ebben a jegyben születtél, akkor legjobban a hasonlóan érzelmes, vagy fizikai biztonságot nyújtó emberekkel tudsz hosszú távon együtt élni. Ilyen lehet egy Rák, Halak jegy szülötte, vagy egy Bika jegyű. Nehézségeid lehetnek viszont egy Skorpió jegyűvel, vagy egy kritikus Szűzzel.

 

u_oroszlanOroszlán: A királyhoz „alattvaló” illik, aki csodálatával körbeveszi. A Kossal és Nyilas jegyűvel harcokba keveredhetsz, bár vonzó lehet számodra a belőlük áradó hasonló energia. A Vízöntővel való kapcsolat kétesélyes, csakis akkor tud működni, ha képes vagy elfogadni, hogy Ő sosem lesz az alattvalód. A könnyedebb típusúak közül főleg a Mérleg jegyűek tudnak igazán alkalmazkodni egy másik ember elvárásaihoz, ezért Ő számodra megfelelő társ lehet.

szuz
Szűz:
Ideális párod lehet egy Bak jegy szülötte, aki megbízható és nagy teherbíró képességű. Ha választottad érzelmesebb típus, pl. Rák vagy Halak, akkor vigyázz, hogy ne sokat kritizáld, mert lelkileg hamar rosszul érzik ettől magukat.

 

u_merlegMérleg: Bár vonzó lehet számodra egy másik Mérleg jegyű, de vele kicsit nehézkesen haladhattok előre az életben. Ideális pár lehet egy Oroszlán jegyű, de csak akkor, ha vezető szerepét képes vagy elfogadni. ugyanígy választhatsz egy Kost is, de tudd, hogy Ő is szereti az irányítást a kezében tartani.

 

u_skorpioSkorpió: Vonzóak számodra az érzelmesebb típusúak, pl. Rák és Halak, mert Őket könnyen tudod lelkileg magadhoz kötni. Ugyanígy könnyen megtalálhatod a hangot egy másik Skorpióval és vele garantáltan hosszú lesz a kapcsolatotok, a veszélye csupán az, hogy ha mégis kihűl a kapcsolat nehezen engeditek el egymást.

 

nyilasNyilas: Számodra fontos a szabadság, ezért válaszd társadul a hasonlóan szabadságvágyó Vízöntőt. Ösztönözhet egy Kos társasága is, de itt tolerancia híján lehetnek hatalmi harcok köztetek. Ugyanígy ki is egészíthetitek egymást, mert míg a Kosban remek indító energiák vannak, úgy Te pedig a hosszú távú megvalósításban lehetsz kiegészítője.

 

u_bakBak: Jól kiegészíthetitek egymást egy Kossal, hiszen mindketten szeretnétek sikereket elérni, ebben segítői lehettek egymásnak. A Halak is vonzó lehet, mert áldozatvállalása, a hasonlóság érzését válthatja ki belőled. Ugyanígy ideális melléd, egy Szűz jegyű is, aki hasonlóan precíz is kitartó, mint Te.

 

u_vizontoVízöntő: Legjobban egy Vízöntővel tudsz hosszú távon együtt élni, aki hasonlóan szárnyaló és önálló, mint Te. A Kos is vonzó lehet, mert változatosságot nyújthat számodra, de egy idő után megunhatod, hogy állandóan versenyben áll a világgal és fontos, hogy mások a legjobbnak lássák.

 

u_halakHalak: Érzelmekre vágysz, így a legvonzóbb számodra a hasonló típusú (Rák, Halak) pár, bennük igazi lelki társra találhatsz. Azonban, ha fizikális biztonságra vágysz, akkor válassz inkább egy Bikát, vagy Bakot, ők megadják ezt neked.

 

 

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Szerelmi iránytű

Életvezetési tanácsadások, meditációk, tanfolyamok itt!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!