Legyél családod asztrológusa – Hobbi asztrológia tanfolyam

hobbiasztrologiaHobbi asztrológiai tanfolyam minden korosztály számára!
Szeretnéd jobban megismerni önmagad?
Szeretnél támogatást kapni problémáid megoldásához?Szeretnél családtagjaidnak, rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek segítséget nyújtani válságos élethelyzetekben?
Ha igennel feleltél, akkor itt a helyed!
asztrológiaNálunk megtanulhatod az asztrológia alapjait, mely tanfolyam elvégzése után hivatalos asztrológus ugyan nem leszel, de segít önmagad mélyebb megismerésében, problémáid megoldásában és családtagjaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek is segítséget nyújthatsz használatával.
Ezen a tanfolyamon a mindent átfogó több éves elméleti képzés helyett, a gyakorlatban használható tudásra tehetsz  szert, természetesen a legfontosabb alapokat azért meg kell tanulnod.
A tanfolyam elvégzése után, képes leszel többek között egy adott ember személyiségét, adottságait, tehetségét, gyengeségét felismerni. Továbbá nagy vonalakban meg tudod határozni életfeladatát, életútjának buktatóit, nehézségeit, illetve az igénybe vehető segítségeket, támogató erőket.
Ez a képzés akkor is hasznos lehet számodra, ha más embereket segítő, tanító, gyógyító szakmákban tevékenykedsz, és mélyebb emberismeretre van szükséged munkádhoz.
A tanfolyam elvégzése után, már az emberek születési adatainak birtokában hozzájutsz ehhez a plusz segítséghez, és munkádat eredményesebben végezheted.
A tanfolyam 4 alkalmat foglal magában, naponta 10 órától 17 óráig.

A tanfolyam részvételi díja:                                          59.900 Ft/fő/4 nap
A tanfolyam minimum 4 fővel indul.Következő tanfolyam kezdő időpontja: 2017. április 22.
Helyszín: Fehér Galamb Életközpont 1033. Budapest, Laktanya utca 4. 4. emelet
Jelentkezési határidő: 2017. április 7.
Jelentkezni lehet a 06/30-8332245 telefonszámon vagy az astroattila@gmail.com e-mail címen. A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé! A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén indul.

Oktató:

AttilaújSebestyén Attila asztrológus, életvezetési tanácsadó. Ismerd meg!
Elérhetőségek:
06/30-8332245
E-mail: astroattila@gmail.com
Küld el jelentkezésedet vagy kérdezz tőlünk!

Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.