Symbolon kártya tanfolyam

symbolon_kartya
A Symbolon kártya használatát online is megtanulhatod, így megspórolod az utazásra fordított időt, kényelmesen otthonodban tanulhatsz. Az egyéni oktatás folyamatosan indul!
Részletekről érdeklődj telefonon:

06/30-8332245 vagy 06/30-4515002


Az egyéni tanfolyam díja:
Symbolon I. 33.000 Ft/fő
Symbolon II. 25.000 Ft/fő

 Asztrológusoknak kedvezményes ár:
Symbolon I+II: 43.000Ft/fő/5×3óra

A tanfolyamon résztvevőknek, a készlet erejéig kedvezményesen, 8.000 Ft helyett  5.000 Ft-ért biztosítunk Symbolon kártyát! Amennyiben személyesen nem tudod a kártyát átvenni, úgy futárral elküldjük neked. A postázás költsége: +1200 Ft.

SZERETNÉD, HA LENNE EGY MEGBÍZHATÓ TANÁCSADÓD, AKI AZ ÉLET NEHÉZ HELYZETEIBEN, MINDIG MELLETTED ÁLL, ÉS SEGÍT KILÁBALNI A BAJBÓL?

Ha igen a válaszod, akkor gyere, és tanuld meg a Symbolon kártya használatát!
Ez a kártya, nem jóskártya, hanem saját belső személyiségeidet tárja fel előtted. A legtöbb „rumli” azért van az életünkben, mert bizonyos belső személyiségeinkről nem akarunk tudomást venni. Így időnként, életünk kellemetlen eseményeivel adják tudtunkra létezésüket.

symbolonVigyázat! Ez a kártya, kegyetlenül őszinte, nem azt mutatja, amit látni szeretnél, hanem azt, ami legbelül ösztönösen mozgat arrafelé, hogy problémákat gyárts magadnak az életedben. De azt is képes megmutatni, hogyan léphetsz túl a gondjaidon, tudatos viselkedéssel.

Összefoglalva, ha elvégzed Symbolon kártya tanfolyamunkat, a következőket nyerheted:

  • önismeretre teszel szert, mely által tudatosan irányíthatod életedet
  • állandó tanácsadó lesz melletted, akihez az életed minden kérdésével, bármikor fordulhatsz
  • segíthetsz önmagadnak, családtagjaidnak, barátaidnak problémáik megoldásában
  • kiváló segédeszköz, bármely segítő foglalkozást (pedagógusok, gyógyítók, stb.) végző szakember számára

Ez a kártya Peter Orban és Ingrid Zinnel alkotása, akik hosszú gyógyító munkájuk tapasztalatai alapján fejlesztették ki, ezt a tanácsadó eszközt. Mindkettejük neve jól ismert, az ezoterikus irodalmat kedvelők számára.
A kártya használatának elsajátítása során, minimális asztrológiai tudásra is szert teszel, hiszen ezek az ismeretek nélkülözhetetlenek a gyakorlati alkalmazáshoz.

Vélemények a tanfolyamról:

Takács Gyöngyi asztrológus véleményét hallgassátok meg a videóból! Kattints ide!

“Nyugodt szívvel ajánlom Attilát annak, aki Symbolon tanfolyamot szeretne tanulni. Nagyon tetszett, hogy rugalmasan, az én időbeosztásomhoz tudtuk hangolni a tanfolyami napokat. Attila türelmes, gyakorlatorientált, támogató oktató, aki által élvezetes és könnyed volt az anyag elsajátítása. A tanfolyam minden egyes percét élveztem. Várom a folytatást. (Zsuzsa – Budapest)

“Már régóta szerettem volna megtanulni a Symbolon kártyát. A karantén időszak (így online tanfolyamként) alatt ez könnyedén ment. Attila nagyon segítőkész és felkészült oktató. Egyszerűen és érthetően el tudtam sajátítani néhány óra alatt online, rugalmasan a saját kényelmes otthonomból. Segítő szakmákhoz vagy önmagában is hatékonyan alkalmazható. Köszönöm: Judit – Budapest”

“Úgy repültek el az órák, hogy észre sem vettem, és nagyon vártam a következő alkalmat. Teljes odafigyelést, partneri viszonyt és minden kérdésemre választ kaptam. Miközben további ismereteket szereztem az asztrológia területéről, amire is nem számítottam, a Symbolon mélyebb megismerése tökéletesen kiegészíti az eszköztáramat, amelyet könnyedén és szabadon használhatok a magam, a családom és bárki támogatására. (Babi Vác)”

“Köszönet! Nagyon örülök, hogy véletlenül rátaláltam Attilára és az általa tartott Symbolon kártya képzésre. Az asztrológia nem ismeretlen terület számomra, azonban a kártya egy nagyon izgalmas képi világot jelenített meg. Tényleg képesek a képek, a kártyák olyan tudatalatti tartalmakat megmozgatni, mint egy módosult tudatállapotbeli szituációban. Önismereti, kiegészítő “játék”, használni, használni, használni! (Barbara – Mosonmagyaróvár)”

A tanulás lehetséges csoportosan (4 – 8 fő), kis csoportokban (2-3 fő), és akár egyénileg is.
A Symbolon I. tanfolyam minden lényeges alaptudást megad a kártya használatához. (4×3 óra vagy 6×2 óra)
A Symbolon II. tanfolyam, az első tanfolyamon megtanult „Az élet forgatókönyve” című kirakási mód, részletesebb elemzését, illetve a horoszkóp mandala kártyával való kirakását tanulhatja meg a jelentkező. (4×2 óra)

A Symbolon kártya I. tanfolyam díja, a következő:
– egyéni oktatás: 33.000 Ft/fő
4×3 órában vagy 6×2 órában
Részletfizetés esetén: 2×20.000 Ft/fő
– csoportos oktatás (max. 4 fő):  28.000 Ft/fő/tanfolyam
2×6  órában vagy 4×3 órában
Részletfizetés esetén: 2×17.500 Ft/fő

A tanfolyamok díja az általunk készített jegyzetet tartalmazza, de a kártyacsomagot nem! A tanfolyamon résztvevőknek, kedvezményes áron, 8.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért biztosítunk Symbolon kártyát. Amennyiben személyesen nem tudod a kártyát átvenni, úgy futárral elküldjük neked. A postázás költsége: +1200 Ft.

Legközelebbi tanfolyam időpontja: folyamatosan indul
Jelentkezni lehet a 06/30-8332245 telefonszámon vagy az astroattila@gmail.com e-mail címen.

Symbolon gyakorló klub időpontja:
Érdeklődj telefonon!
Részvételi díj: 2.500 Ft/óra/fő

Érdeklődés és jelentkezés:
Sebestyén Attila asztrológus

Sebestyén Attila asztrológus, Symbolon kártya oktató
06/30-8332245