Új! Spirituális közösség-vezető képzés

fonixmadarBátran kijelenthetjük, hogy az elkövetkezendő néhány esztendő a közösség építés ideje lesz. A Vízöntő jegyébe ez év végén átlépő, 2 igen jelentős sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz is ezt mutatja számunkra. Kutatások szerint ennek a 2 bolygónak az együttállása volt, a Betlehemi Csillag, ami a 3 királyokat Jézushoz vezette, igaz akkor a Halak jegyében Most is majdnem karácsonykor, pontosan december 21-én fognak együtt állni. Egyértelmű, hogy mindennek meg kell újulnia a világban. A koronavírus csak a kezdet volt.
2023-ban majd a Plútó is követi a fenti bolygókat, igazán forradalmi folyamatokat megindítva, és kb. 20 éven át itt is fog tartózkodni, elsöpörve a régi világ immár tarthatatlan állapotait.

Tudjuk, hogy a Vízöntő jele kifejezetten szereti a közösségeket, és a világunk megújulása irányába hat. Nem véletlen, hogy társuralkodóját, az Uránuszt néhány évvel a Nagy Francia Forradalom előtt fedezték fel. Emlékezzünk csak, hogy mi volt a jelszava:
Szabadság, Egyenlőség, Testvériség – vagy halál.

Semmi sem maradhat a régiben. Bár a régi világ ragaszkodni fog az eddig megszokott dolgokhoz, különösen azok a vezetői rétegek, akik eddig igen jól éltek benne, az átlagemberek kizsákmányolása révén. Nem fogják könnyen adni a bőrüket, ezért nem lesz könnyű és sima az átmenet, vér, veríték kell majd hozzá!
De az idő kerekét nem lehet megállítani, vagy visszaforgatni, és a Vízöntő egy sokkal igazságosabb, emberibb jövőt hoz majd el nekünk.
Ebben az Új Világban nagy szükség lesz majd a közösségekre, így az olyan helyi klubokra, ahol a spirituális világgal, a tudatos életfelfogással ismerkedhetnek majd meg az emberek, hogy el tudjanak igazodni az új körülményeknek megfelelően. Higgyétek el, meggyőződésem, hogy a hagyományos anyagi szemlélettel majd képtelenség lesz boldogulni.
Az is biztos, hogy a most következő átmeneti éveket sokkal könnyebb lesz úgy megélni, ha elsősorban saját spirituális fejlődésünkkel, tudatosodásunkkal foglalkozunk, és alkalmazkodunk ahhoz, amit az élet éppen megkíván tőlünk.
Annál fájdalmasabb lesz az átmenet, minél jobban ragaszkodunk a régi életünk, értékeink, dolgaink megtartásához. Aki nem akarja a régit elengedni az fájdalmasan el fogja veszíteni azokat.
Ezért kellenek olyan emberek, akik majd vezetik ezeket a közösségeket, segítenek embertársainknak eligazodni, hogy alkalmazkodni tudjanak az új körülményekhez, megértsék mi történik velünk, és miért?
Biztos vagyok abban, hogy ezek a vezetők megkapják majd a sorstól munkájuk elismerését, jutalmát, biztos, hogy nem kell majd hiányt szenvedniük semmiben. Ha hittel és teljes szívvel végzik munkájukat, nem maradhat el az elismerés, és közösségük tagjai is őket keresik majd meg, minden fontos döntésükben, személyes tanácsadás céljából. A mai értelemben amolyan mellékállás lehetősége ez, tehát nem gondolom, hogy „ingyenes” szolgálatról lenne szó!
A most felkészülő személyek, majd az Új IDŐK, Új SPRITUÁLIS KÖZÖSSÉGEINEK VEZETŐI lesznek!

Nos, erre szeretnénk felkészíteni titeket. Ennek érdekében hoztuk létre új tanfolyamunkat, mely a Spirituális Közösség-Vezető nevet viseli. Természetesen ez nem OKJ-s tanfolyam, hiszen a mai világ még nincs erre a változásra még felkészülve. De mi, mint asztrológusok látjuk, hogy ez a folyamat végérvényesen, és visszavonhatatlanul elindult.
És a kezetekbe akarunk adni egy olyan tudást, melyet megismerve, az Új VILÁG, Új SPIRITUÁLIS KÖZÖSSÉGEINEK A VEZETŐIVÉ válhattok majd.

A tanfolyam 3 nagy anyagrészből áll össze:
1 Symbolon kártya megismerése, használata. Alkalmazása az egyes klubfoglalkozásokon nagyon könnyen megteremti a beszélgetés, társalgás lehetőségét. Segítségével életvezetési, és önismereti tanácsadást is folytathattok. (4×3 óra)
2. Asztrológiai alapismeretek. Az asztrológia segítségével mélyebben és személyre szabottabban vizsgálhattok meg összefüggéseket, a hozzátok fordulóknak segíthettek egyéniségüket, életfeladatukat, az életben elfoglalt helyüket feltárni. Ez a rész, magában foglalja a Symbolon II. anyagát is. (10×3 óra)
3. Legfontosabb spirituális ismeretek, nézőpontok, gondolatok melyek a tudatos életvezetéshez nélkülözhetetlenek. Különböző híres gondolkodók, misztikusok, filozófusok, guruk gondolatati, melyek kiállták az idő próbáját. (OSHO, Dalai Láma, Lao-ce, Konfucius stb. (4×3 óra)

A képzés összesen 18 alkalom, 54 órában, 9 hónapon keresztül.
Egyénileg, és csoportosan, illetve személyesen és online módon is tanulható. A csoportos oktatás 2-4 fő közötti létszámot jelent.

Az oktatás helyszíne: Érden, de csoportok jelentkezése esetén más helyszíneken is elképzelhető, akár más létszámmal is.
Egyéni és 5 fő alatti csoportok jelentkezése esetén, akár saját otthonodban is, kiszállási díj felszámítás mellett. (30 Ft/km)

A tanfolyam díja:
Egyéni tanulás esetén: 18.000 Ft/ hó (1 hónap 2 alkalmat jelent) 9 hónapig
(Egyösszegű előre fizetés esetén: 130.000 Ft/9 hó /18 alkalom/ 9hó)
Csoportos tanulás esetén: 12.000Ft/hó (1 hónap 2 alkalmat jelent) 9 hónapig
(Egyösszegű előre fizetés esetén. 90.000 Ft/ 9 hó/18 alkalom/)
Az árak a jegyzet, és a Symbolon kártyacsomag árát is magukban foglalják.

A tanfolyami alkalmak sűrűségében, hosszában, más megoldások is elképzelhetőek, ezeket igyekszünk rugalmasan, az igényekhez igazodva kialakítani.

„Symbolon I” végzettek számára igénybe vehető: 14 alkalom 42 óra 6.000 Ft/alkalom
„Symbolon I és II” végzettek számára igénybe vehető: 12 alkalom 36 óra 6.000Ft/alkalom
„Légy a családod asztrológusa” végzettek számára: 10 alkalom 30 óra 6.000Ft/alkalom
Symbolon I. II. és Légy a családod asztrológusa végzettek számára: 4 alkalom 12 óra 6.000Ft/alkalom

Jelentkezni lehet az astroattila@gmail.com, vagy a 0630 8332245 telefonszámon, 2020. augusztus 14-ig, az első havi díj befizetése mellett.

A tanfolyamok 2020. augusztus 31-től indulnak.

A képzést tartja: Sebestyén Attila asztrológus
Elérhetőségek: 06/30-8332245 vagy astroattila@gmail.com
Sebestyén Attila