Legyél családod asztrológusa – Hobbi asztrológia tanfolyam

astrologia_tanacsadasHobbi asztrológiai tanfolyam minden korosztály számára!
Szeretnéd jobban megismerni önmagad?
Szeretnél támogatást kapni problémáid megoldásához?
Szeretnél családtagjaidnak, rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek segítséget nyújtani válságos élethelyzetekben?
asztrológiaHa igennel feleltél, akkor itt a helyed!
Nálunk megtanulhatod az asztrológia alapjait, mely tanfolyam elvégzése után hivatalos asztrológus ugyan nem leszel, de segít önmagad mélyebb megismerésében, problémáid megoldásában és családtagjaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek is segítséget nyújthatsz használatával.

 

Milyen segítséget kapsz, ha részt veszel a tanfolyamon?
– Ezen a tanfolyamon a mindent átfogó több éves elméleti képzés helyett, a gyakorlatban használható tudásra tehetsz  szert, természetesen a legfontosabb alapokat azért meg kell tanulnod.
– A tanfolyam elvégzése után, képes leszel többek között egy adott ember személyiségét, adottságait, tehetségét, gyengeségét felismerni. Továbbá nagy vonalakban meg tudod határozni életfeladatát, életútjának buktatóit, nehézségeit, illetve az igénybe vehető segítségeket, támogató erőket.
– Ez a képzés akkor is hasznos lehet számodra, ha más embereket segítő, tanító, gyógyító szakmákban tevékenykedsz, és mélyebb emberismeretre van szükséged munkádhoz.
– A tanfolyam elvégzése után, már az emberek születési adatainak birtokában hozzájutsz ehhez a plusz segítséghez, és munkádat eredményesebben végezheted.
– A tanfolyam nyolc, egyenként 2,5 órás alkalmat foglal magában, rugalmasan az időbeosztásodhoz igazítva.
– Megkapod a tanfolyami jegyzetet, ami hasznos segítőd lesz a gyakorlásban.
– A tanfolyamot végzetteknek 1 alkalommal 1 órás ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk skype-on vagy személyesen.
A tanfolyam, egyénileg skype-on is elvégezhető!
Mennyibe kerül a tanfolyam?
A tanfolyam részvételi díja, a résztvevők számától függően változik:
– egyéni oktatás esetén                                               54.000 Ft/fő/8 alkalom
– kiscsoportos oktatás (2 – 3 fő esetén)                     42.000 Ft/fő/8 alkalom
– csoportos oktatás (4 – 8 fő esetén)                          36.000 Ft/fő/8 alkalom
(ennél nagyobb létszámú csoportot nem indítunk az oktatás személyes jellege miatt)
Részletfizetés lehetséges, egyéni megbeszélés alapján!
Tanfolyam időpontja: 2018. október 1-től folyamatosan idulnak
Helyszín: Érd
Jelentkezni lehet: 2018. szeptember 30
A jelentkezés feltétele: 5.000 Ft előleg befizetése
Rólunk írták:
“Mindig is érdekelt az asztrológia, korábban már bele is kezdtem Attilánál a tanulásba, de egy idő után feladtam. Nagyon megörültem, amikor megláttam a hírt, hogy Keszthelyen lesz néhány napos asztrológiai tábor. Azonnal éreztem: ott kell lennem! A jó idő sajnos nem jött velem a táborba, de így is szuper volt. Jókat ettünk, beszélgettünk egy remek társaságban, és ami a legfontosabb, bevezetést kaptunk az asztrológia világába. „Legyél családod asztrológusa” volt a tábor mottója. Én pontosan azt kaptam itt, amire számítottam. A tanfolyam végén Symbolon kártyát húztunk, az én lapom a Család lett.”
Adri
“A tanfolyam nagyon nagy segítségemre volt abban, hogy megértsem, milyen elemekből épül fel személyiségünk, mitől érezzük bizonyos élethelyzeteinket harmonikusnak és mitől feszültnek, mi működteti ösztönös és tudatos viselkedésünket illetve tudatalattinkat, miből adódnak a problémáink, és hol keressük a megoldást. A horoszkópunkból mindent ki lehet olvasni, ha megtanuljuk ezt a különleges “nyelvet”, ami már az elméleti oktatás közben is nagyon sok érdekes összefüggést tárt fel előttem. A gyakorlatban pedig szintén nagy hasznát veszem a tanultaknak, ismerősi körömben azóta is folyamatosan érkeznek hozzám a felkérések, hogy segítsek horoszkópjuk értelmezésében, és a visszajelzések annyira pozitívak, hogy ez is azt bizonyítja, érdemes volt elvégeznem a tanfolyamot. Köszönöm még egyszer ezt az élményt!”
Emese

Oktató:

Attilaúj
Sebestyén Attila
asztrológus, életvezetési tanácsadó.
Ismerd meg!
Elérhetőségek:
06/30-8332245
E-mail: astroattila@gmail.com