Nőiségébresztő tanácsadás – Legyél életed Királynője!

egyedüllétMostanában egyre több Nő küzd jelentős önértékelési problémával. Szorongnak, nem hisznek magukban, nem látják magukban a szépséget, elégedetlenek mind külső mind belső értékeikkel.

Mivel magam is megéltem ezt az állapotot, de megtaláltam a kiutat, ezért szeretnék a tapasztalataim alapján segítségetekre lenni. Nekem is van családom, 3 gyermeket neveltem és egyet még nevelek is, a nulláról kellett újrakezdenem az életemet mind anyagilag, mind önértékelésileg. De megtanultam mindazt, ami család mellett, nőként és asszonyként élni segít – teremtő, női erőm és önbecsülésem megtartásával.

Amikor kapcsolatban élünk, és gyermekeink vannak, akkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni saját belső igényeinkről. Az is lehet, hogy valójában már nem is tudjuk mi az, amire a lelkünknek szüksége van.
Ráadásul egy csomó minta, meggyőződés dolgozik bennünk, amit gyermekkorunk során belénk neveltek. Elhangzott mondatok, amik szinte beégtek tudattalanunkba, olyannyira, hogy már teljesen azonosultunk velük. Át kell lépnünk saját korlátozó mintáinkat, új mintákat kialakítva életünkben. Ez segít ahhoz, hogy erősödjön önbizalmunk, bátran vállaljuk a kihívásokat, hiszen tudatába kerülünk annak, hogy mindent meg tudunk oldani, a saját eszköztárunkkal. Ahhoz, hogy tisztába kerüljünk adottságainkkal, erősségünkkel, meg kell ismerni magunkat. Mindenkiben ott van minden képesség, csak tudni kell alkalmazni őket.

self-love2Ebben szeretnék számodra segítő kezet nyújtani Nőiségébresztő tanácsadásomon. Nem a külsődet fogom megváltoztatni, hanem a belső szépséged, értékeid és a benned lévő erő megtalálásában tudok számodra segítséget nyújtani. Viszont ahogy belül egyre szebbnek látod majd magad, azt fogja tükrözni külső megjelenésed is, ami környezetedre is hatással lesz.

 

Mi történik a tanácsadáson?

Első alkalommal a születési horoszkópod segítségével megismerheted önmagadat, és magad is rájöhetsz arra, mennyi értékkel rendelkezel. Megnézzük, mik azok a személyiségjegyeid, amik esetleg problémákat okozhatnak életedben. Ezek általában olyan feladatok amiket személyiségfejlődésünk érdekében kell elvégeznünk. Ez segít ön-elfogadásodban és máris tettél egy lépést azért, hogy jobban érezd magad, ezáltal máris növekszik önbizalmad. Elemezzük a jelenlegi élethelyzetedet és megbeszéljük a szükséges lépéseket is, amiket meg kell tenned ahhoz, hogy a változások elinduljanak életedben.


májusihoroszkop_foAz első tanácsadás ára:
15.000 Ft/1,5-2 óra

Ez magába foglalja a teljes asztrológiai személyiségelemzést (személyesen vagy skype-on), és az adott problémád megbeszélését. Lehet, hogy ezután már nem is lesz szükséged további találkozókra, mert magad is képes leszel a sarkadra állni és változtatni.

Ha további segítségre van szükséged, akkor 3 kedvezményes tanácsadási lehetőséged van, amit fél éven belül vehetsz igénybe:

skypeA konzultáció ára: 5.000 Ft/1 óra/alkalom
Ezt igénybe veheted személyesen és skype-on is. Ezeken a konzultációkon a cél, hogy a tudat alatt működő, korlátozó mintákkal szembenézz és változtass rajtuk. Emellett mindig megbeszéljük, hol tartasz éppen, milyen nehézségek merültek fel és hogy tudnál rajta változtatni.

Tapasztalatból tudom, hogy milyen nehéz a mindennapi problémák közepette helytállni és önmagunk érdekeit is képviselni. Ezért jöttek létre a Nőiségébresztő elvonulások, melyen 3 napig csakis saját magaddal, fejlődéseddel, és testi-lelki jóléteddel kell foglalkoznod.


A következő elvonulás időpontja: 2017. augusztus 12-14-ig
Helyszín: Bakonyság, Ságház
Részleteket elolvashatod itt!

Várlak szeretettel!

Ha kérdésed van, írd meg nekem (astromarcsi@gmail.com) a telefonszámodat és 24 órán belül felhívlak.

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő tréner
Időpontkérés, érdeklődés: 06/30-4515002

astromarcsi@gmail.com

Nőiségébresztő a facebookon!