Vénuszi Harmónia Varázstábor márciusban

nőilélekHogy mitől varázstábor?
Mert minden nőben ott a Varázslónő bölcsessége, amiről időnként elfeledkezünk. A varázslat benned van, mi csak segítünk ezt felszínre hozni.
És azért is Varázstábor, mert nem csak mi, hanem a hétvége is varázslatos energiákkal van átszőve. A tábor kezdetekor, pénteken, egyszerre lesz Telihold és Tízmilliószoros nap, így az Univerzum lelki megtisztulást segítő fénye ragyogja be ezt a hétvégét. A tábor egyik célja kihasználni ezt a különleges energiát, hogy lelki terhektől mentesen, erősen térjetek haza.
Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, és az egyesített energiánk a nap megsokszorozott energiájával csodás változásokat indíthat be mindenkinél.

Itt a helyed,
– ha valamiért nem érzed magad egyensúlyban, de nem találod az okot
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, ahhoz hogy tovább lépj, és boldogabb életet élj
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy, és nem találod a kiutat helyzetedből.
– és akkor is itt a helyed, ha egyszerűen csak szeretnéd jó társaságban tölteni a hétvégét, és megtapasztalni a magasabb rezgésszintű energiákat.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya és a Théta Healing.

elengedés és újratanulásMilyen programok lesznek a tábor ideje alatt?
– Fő cél hogy lelked megszabaduljon minden tehertől, ami akadályoz abban, hogy önmagad légy és élvezd az életet. Ehhez kapcsolódnak beszélgetéseink és a lelki megtisztulást segítő módszereink.
– Kihasználva a pénteki Teliholdas/Tízmilliószoros napot, este különleges elengedés meditációt tartunk, amihez a Symbolon kártyát is segítségül hívjuk.
– A szombati nap a varázslatoké lesz, egyfelől Kata révén személyes Théta Healing tanácsadás segítségét vehetitek igénybe, másfelől megtanuljuk az inga használatát, tanácsot kérünk az Angyaloktól, majd este egy újabb csodálatos meditáción töltekezünk.
– Hogy ne csak lelkünket eddzük, testünk érdekében a szombati napot pilates-sel kezdjük.
– Az asztrológia is velünk lesz, így az Univerzum fénye nem csak beragyogja elvonulásunkat, hanem személyes segítőnkké is válik a csillagok közvetítése által.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

Dudás Mária gyermekasztrológusDudás Mária asztrológus
Asztrológiai pályafutásomat több mint egy évtizede, a gyermekasztrológiával kezdtem, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy megértsem a felnőttkori elfojtások gyökerét, és megtaláljam a feldolgozás lehetőségét hozzá. Mivel magam is 3 gyermek édesanyja vagyok, így saját bőrömön tapasztaltam meg életünk korszakainak nehézségeit, és a női önértékelés buktatóit. Ezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy hiteles segítője lehessek másoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy nehezen találnak saját útjukra, esetleg boldogtalannak érzik magukat életükben. Magam is megjártam a mélységeket, de megtaláltam a kiutat, így tudom, hogy egy nő, saját erejében bízva bármilyen helyzetből képes talpra állni és újjászületni. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül.

Bodor-Kata-1-196x300Bodor Kata Théta Healing tanácsadó, pilates oktató
7 éve pilatest oktatok. Ez a módszer a test tónusba hozására, megerősítésére és nyújtására kidolgozott gyakorlatsorozatok összessége, amit légzéssel kombinálunk az erőközpontra összpontosítva. Ezzel a pilates megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stressz oldó hatású, jótékony gyógyítója lelkünknek, ami azonban mélyebb sebeket is rejt, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni a Theta Healinggel. Meditatív állapotban hozzáférünk a tudatalattinkhoz, és a Teremtő síkján a minket korlátozó múltbeli minták, hitrendszerek és érzelmi rendszereket programozzuk újra. Így megteremtjük a saját pozitív, eredményes életünket a jelenben, ezzel támogatva sikeres jövőnket. Létrehozzuk testünk, tudatunk és lelkünk egyensúlyát.

Ne habozz hát, tarts velünk és töltsük el együtt ezt a varázslatos hétvégét!

Zebegény2Az elvonulás időpontja: 2018. március 2-4-ig
Tábornyitás: március 2-án 14 órakor
Tábor elhagyása: március 4-én 11 órakor
Jelentkezési határidő: 2018. február 10.
A tábor létszáma korlátozott, ezért a helyedet az előleg befizetésével tudod biztosítani!

Már nincs szabad helyünk a táborba!!!!
Következő táborunkat augusztusban tartjuk, olvasd el a részleteket itt!

Helyszín: Holiday Apartmanház Zebegény
A tábor részvételi díja: 34.900 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 10.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá.

theta_healing_kep6Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a szállást 2 éjszakára, elhelyezés 4 fős apartmanban
– napi háromszori (péntek ebédtől, vasárnap reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt vega és gluténmentes étkezést tervezünk
– a foglalkozásokat (meditáció, léleksimogató beszélgetések, ingázás, kártyázás…)
– Théta healing konzultáció Katával.

Részletes program itt!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com e-mail címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!