Válj életed főszereplőjévé! – Nyári női elvonulás

varazslatteliholdSzeretnél változtatni életeden és megtalálni belső erőforrásodat ehhez? Vagy egyszerűen csak megerősítésre, erőgyűjtésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába? Akkor engedd meg, hogy segítőd legyek ebben! Nem a külsődet szeretném megváltoztatni, hanem a lelki erőforrásaid feltárásában, tudatosításában szeretnék támogatód lenni!

Az elvonulás célja, hogy egyesítve energiánkat, segítsen megtalálni saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba.

Itt a helyed,
– ha nem vagy egyensúlyban, nem találod saját céljaidat, nehezen érzel rá saját igényeidre,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Az elvonulást erőink egyesítésével kezdjük, hiszen ilyenkor megsokszorozódnak az energiák, és úgy búcsúzunk el egymástól, hogy mindenki magával visz ebből egy szeletkét, ami a mindennapokban támogatója lesz.

 

Dudás Mária gyermekasztrológusKi vagyok, és miért köteleztem el magam az új életszemléletet választó nők segítésére?

Életem legnagyobb kihívásai elé 3 gyermekem és önmegvalósító törekvéseim között feszülő ellentétes erők állítottak. Ennek köszönhetem, hogy megtanultam mindazt, ami család mellett, nőként és asszonyként élni segít – teremtő, női erőm és önbecsülésem megtartásával.

Olyan nő vagyok, aki megmerítkezve a mélyben, megtaláltam a kiutat. Olyan anya vagyok, aki újjászülettem, kilátástalannak tűnő helyzetben. Olyan asszony, aki rá tudtam lépni az útra, ahol megvalósíthatom az álmaim. És olyan ember, aki nőket, édesanyákat segít talpra állni, életük nehéz pillanataiban. Az asztrológia által elém táruló szimbolikus világ megadta a válaszokat materiális világunk hétköznapi kérdéseire. Mindennapi munkám által e világban olyan mélységekig jutottam, ahonnan új, még fel nem fedezett kincsekkel gazdagíthatom a hozzám forduló nők életét. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül. Ennek felelőssége és megteremtése a nő legnagyobb feladata, és saját küldetésem.
Ne habozz hát, válj életed főszereplőjévé!

Amennyiben úgy érzed, velem tartasz az úton, szeretettel várlak az elvonuláson.

Az elvonulás időpontja: 2018. augusztus 10-12-ig
Tábornyitás: augusztus 10-én 14 órakor
Tábor elhagyása: augusztus 12-én 10 órakor

 

t_33_2Helyszín: Ságház
8557. Bakonyság, Kossuth utca 12.

A tábor részvételi díja: 
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 10.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá.

Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 2 éjszaka szállást (elhelyezés 3-4 ágyas szobában)
– napi háromszori (szombat vacsorától, hétfő reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt vega és gluténmentes étkezést tervezek, de ha ragaszkodsz a húshoz, akkor azt is megoldjuk.
– a foglalkozásokat
Részletes program később!!!!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

 

Szeretettel várlak:

Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő tréner

 

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.