Válj életed főszereplőjévé! – Nyári női elvonulás az Újhold fényében

varazslatteliholdSzeretnél változtatni életeden és megtalálni belső erőforrásodat ehhez? Vagy egyszerűen csak megerősítésre, erőgyűjtésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába? Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben! Nem a külsődet szeretnénk megváltoztatni, hanem a lelki erőforrásaid feltárásában, tudatosításában szeretnénk támogatód lenni!

Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, ez segít abban hogy tisztán lássátok saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad azt, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba. A tábor ideje alatt (szombaton) lesz Újhold a tündöklő és erőteljes Oroszlán jegyében, amit mindenképpen kihasználunk megsokszorozott teremtő erőnkkel. Az együtt végzett Újhold varázslat és meditáció mindenki életébe csodás változásokat indíthat el. A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt segíteni fog abban, hogy a tudattalan megbúvó blokkokat is megszüntessük.

Itt a helyed,
– ha nem vagy egyensúlyban, nem találod saját céljaidat, nehezen érzel rá saját igényeidre,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya, mint az önismeret fantasztikus módszere és a Théta Healing.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

Dudás Mária gyermekasztrológusDudás Mária asztrológus
Asztrológiai pályafutásomat több mint egy évtizede, a gyermekasztrológiával kezdtem, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy megértsem a felnőttkori elfojtások gyökerét, és megtaláljam a feldolgozás lehetőségét hozzá. Mivel magam is 3 gyermek édesanyja vagyok, így saját bőrömön tapasztaltam meg életünk korszakainak nehézségeit, és a női önértékelés buktatóit. Ezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy hiteles segítője lehessek másoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy nehezen találnak saját útjukra, esetleg boldogtalannak érzik magukat életükben. Magam is megmerítkeztem a mélyben, de megtaláltam a kiutat, így tudom, hogy egy nő, saját erejében bízva bármilyen helyzetből képes talpra állni és újjászületni. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül.

Bodor-Kata-1-196x300Bodor Kata Théta Healing tanácsadó, pilates oktató
7 éve pilatest oktatok. Ez a módszer a test tónusba hozására, megerősítésére és nyújtására kidolgozott gyakorlatsorozatok összessége, amit légzéssel kombinálunk az erőközpontra összpontosítva. Ezzel a pilates megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stressz oldó hatású, jótékony gyógyítója lelkünknek, ami azonban mélyebb sebeket is rejt, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni a Theta Healinggel. Meditatív állapotban hozzáférünk a tudatalattinkhoz, és a Teremtő síkján a minket korlátozó múltbeli minták, hitrendszerek és érzelmi rendszereket programozzuk újra. Így megteremtjük a saját pozitív, eredményes életünket a jelenben, ezzel támogatva sikeres jövőnket. Létrehozzuk testünk, tudatunk és lelkünk egyensúlyát.

Ne habozz hát, válj életed főszereplőjévé, tarts velünk!

Amennyiben úgy érzed, velünk tartasz az úton, szeretettel várunk az elvonuláson.

Az elvonulás időpontja: 2018. augusztus 10-12-ig
Tábornyitás: augusztus 10-én 14 órakor
Tábor elhagyása: augusztus 12-én 11 órakor
Jelentkezési határidő: Meghosszabbítottuk, mert még maradt egy szabad helyünk!!!! Vajon te leszel az aki lecsapsz rá?

A tábor maximum 10 fős, így kérlek minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat! Az előleget befizető jelentkezők elsőbbséget élveznek, a többieket várakozó listára tudjuk felírni, és lemondás esetén tudnak velünk jönni.

 

t_33_2Helyszín: Ságház
8557. Bakonyság, Kossuth utca 12.

A tábor részvételi díja: 34.900 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 10.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá.

Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 2 éjszaka szállást (elhelyezés 3-4 ágyas, fürdőszobás szobában)
– napi háromszori (szombat ebédtől, hétfő reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt vega és gluténmentes étkezést tervezek, de ha ragaszkodsz a húshoz, akkor azt is megoldjuk.
– a foglalkozásokat, pilatest (4x), személyes konzultációt (Théta Healing és asztrológia)
Részletes program itt!!!!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

 

Szeretettel várunk:

Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő tréner és
Bodor Kata Théta Healing tanácsadó és pilates oktató

 

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.