Hold-Vénusz egyensúly- Női elvonulás szeptemberben

nőilélekHálásak vagyunk, hogy ilyen sokan érdeklődtetek a márciusi táborunk után, ezért úgy döntöttünk szeretnénk megadni mindenkinek a lehetőséget arra, hogy átélje velünk azt a csodálatos átalakulást, amit minden egyes táborban együtt átélünk. A márciusi táborunkban nagyon gyorsan elfogytak a helyek, így elhatároztuk még egy tábort tartunk ebben az évben. Szeretettel várunk mindenkit, aki úgy döntött a kezébe veszi sorsának irányítását, és kihasználva a Hold évének és a tábort segítő Teliholdnak az energiáját, a boldogságot választja!

Várunk, ha Te szeretnéd irányítani és uralni az életedet és megtalálni belső erőforrásodat ehhez! Várunk, ha szeretnél megszabadulni az önkorlátozásoktól,  megszabadítani belső gyermekedet a korlátozó mintáktól és téves meggyőződésektől! És várunk, ha csak egyszerűen megerősítésre, erőgyűjtésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába! És mindezt egy varázslatos helyen, egy varázslatos elvonuláson szeretnéd megtenni? Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben! Nem a külsődet szeretnénk megváltoztatni, hanem a lelki erőforrásaid feltárásában, felszabadításában szeretnénk támogatód lenni!

Az elvonulás ideje alatt lesz Telihold, ami energiájával segít az elengedésben és megvalósítani a változásokat. Igazán különleges energiák támogatnak ebben a három napban bennünket, hogy újjászületve térjünk vissza a mindennapokba. A közös esti meditáció és a Telihold szertartás alatt egyesített energiánk varázslatos eredményt hoznak.

Hogy mitől varázslatos az elvonulásunk?
– Mert minden nőben ott a Varázslónő bölcsessége, amiről időnként elfeledkezünk. A varázslat benned van, mi csak segítünk ezt felszínre hozni.
– Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, ez segít abban hogy tisztán lássátok saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad azt, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba. A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt segíteni fog abban, hogy a tudattalan lelki szinten megbúvó blokkokat is megszüntessük. Ugyanakkor most arra is lehetőség nyílik, hogy régi családi mintákra is rálátásotok nyíljon, így belső gyermeketek is felszabadulhat a boldogtalanságot okozó emlékektől.

Itt a helyed!
– ha úgy érzed nem tudod eléggé szeretni magadat ahhoz, hogy te legyél a fontos életedben,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya, mint az önismeret fantasztikus módszere és a Théta Healing. Egy újdonsággal is készülünk, de ez legyen meglepetés.

Milyen programok lesznek a tábor ideje alatt?
– Fő cél hogy lelked megszabaduljon minden tehertől, ami akadályoz abban, hogy önmagad légy és élvezd az életet. Ehhez kapcsolódnak beszélgetéseink és a lelki megtisztulást segítő módszereink.
– A három nap a varázslatoké lesz, egyfelől a Théta Healing segítségével tisztulunk, másfelől aki kedvet érez megtanulja használni az ingát, majd szerda este, a Telihold fényében egy csodálatos meditáción töltekezünk, elengedünk.
– Hogy ne csak lelkünket eddzük, testünk érdekében a tábor idején Kata Pilates órát tart. Természetesen, ha nincs kedved részt venni rajta, akkor választhatod a pihenést. Mivel egy csodás helyen leszünk, kirándulást, sétákat is tervezünk, természetesen az idő függvényében.
– Elvonulásunk alatt az asztrológia módszere is velünk lesz, így az Univerzum fénye nem csak beragyogja elvonulásunkat, hanem személyes segítőnkké is válik a csillagok közvetítése által.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

http://belsobeke.com/mainsite/wp-content/uploads/2014/10/30785074_973003982853860_1380770386_n.jpgDudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó
Asztrológiai pályafutásomat több mint egy évtizede, a gyermekasztrológiával kezdtem, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy megértsem a felnőttkori elfojtások gyökerét, és megtaláljam a feldolgozás lehetőségét hozzá. Mivel magam is 3 gyermek édesanyja vagyok, így saját bőrömön tapasztaltam meg életünk korszakainak nehézségeit, és a női önértékelés buktatóit. Ezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy hiteles segítője lehessek másoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy nehezen találnak saját útjukra, esetleg boldogtalannak érzik magukat életükben. Magam is megmerítkeztem a mélyben, de megtaláltam a kiutat, így tudom, hogy egy nő, saját erejében bízva bármilyen helyzetből képes talpra állni és újjászületni. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül.

Bodor-Kata-1-196x300Bodor Kata pilates oktató, Théta Healing tanácsadó
Közel egy évtizede pilatest oktatok. Ez a módszer a test tónusba hozására, megerősítésére és nyújtására kidolgozott gyakorlatsorozatok összessége, amit légzéssel kombinálunk az erőközpontra összpontosítva. Ezzel a pilates megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stressz oldó hatású, jótékony gyógyítója lelkünknek, ami azonban mélyebb sebeket is rejt, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni a Theta Healinggel. Meditatív állapotban hozzáférünk a tudatalattinkhoz, és a Teremtő síkján a minket korlátozó múltbeli minták, hitrendszerek és érzelmi rendszereket programozzuk újra. Így megteremtjük a saját pozitív, eredményes életünket a jelenben, ezzel támogatva sikeres jövőnket. Létrehozzuk testünk, tudatunk és lelkünk egyensúlyát.

Ne habozz hát, tarts velünk! Ajándékozd meg magad ezzel a csodás négy nappal egy varázslatos helyen, ami megváltoztathatja további életedet!

Amennyiben úgy érzed, velünk tartasz az úton, szeretettel várunk az elvonuláson.

Malom Vendégház
Helyszín: Malom Vendégház Dömös
Az elvonulás időpontja: 2020. szeptember 1-3-ig
Tábornyitás: szeptember 1-én 11 órakor
Tábor elhagyása: szeptember 3-án 11 órakor

Jelentkezési határidő: 2020. június 7.

A tábor maximum 12 fős, így kérlek minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat, mert már a helyek nagy része le van foglalva! Az előleget befizető jelentkezők elsőbbséget élveznek, a többieket várakozó listára tudjuk felírni, és lemondás esetén tudnak velünk jönni.

A tábor részvételi díja: 55.000 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 20.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá. Amennyiben utalással szeretnéd az előleget befizetni, akkor az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg.
Lemondás esetén az előleget csak 2020. június 30-ig tudjuk visszaadni!

Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 2 éjszaka szállást
– napi háromszori (kedd ebédtől, csütörtök reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt nem vega étkezés lesz, de ha ilyen igényed lenne, kérjük jelezd és megoldjuk! A meleg ebédet mi biztosítjuk majd számotokra.
– a foglalkozásokat, kirándulást, pilatest, NMPT-t
Részletes program itt!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

Szeretettel várunk:
Dudás Mária asztrológus, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó
Bodor Kata Pilates oktató, NMPT instruktor, Théta Healing tanácsadó

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!