Belső egyensúly – Tavaszi női elvonulás

nő_belsoharmoniaSzeretnél változtatni életeden és megtalálni belső erőforrásodat ehhez? Vagy egyszerűen csak megerősítésre, erőgyűjtésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába? Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben! Nem a külsődet szeretnénk megváltoztatni, hanem a lelki erőforrásaid feltárásában, tudatosításában és a belső egyensúly megteremtésében szeretnénk támogatód lenni!

Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, ez segít abban hogy tisztán lássátok saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad azt, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba.  A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt segíteni fog abban, hogy a tudattalan megbúvó blokkokat is megszüntessük.

Itt a helyed,
– ha nem vagy egyensúlyban, nem találod saját céljaidat, nehezen érzel rá saját igényeidre,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya, mint az önismeret fantasztikus módszere és a Théta Healing.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

30785074_973003982853860_1380770386_nDudás Mária asztrológus
Asztrológiai pályafutásomat több mint egy évtizede, a gyermekasztrológiával kezdtem, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy megértsem a felnőttkori elfojtások gyökerét, és megtaláljam a feldolgozás lehetőségét hozzá. Mivel magam is 3 gyermek édesanyja vagyok, így saját bőrömön tapasztaltam meg életünk korszakainak nehézségeit, és a női önértékelés buktatóit. Ezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy hiteles segítője lehessek másoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy nehezen találnak saját útjukra, esetleg boldogtalannak érzik magukat életükben. Magam is megmerítkeztem a mélyben, de megtaláltam a kiutat, így tudom, hogy egy nő, saját erejében bízva bármilyen helyzetből képes talpra állni és újjászületni. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül.

Bodor-Kata-1-196x300Bodor Kata Théta Healing tanácsadó, pilates oktató
7 éve pilatest oktatok. Ez a módszer a test tónusba hozására, megerősítésére és nyújtására kidolgozott gyakorlatsorozatok összessége, amit légzéssel kombinálunk az erőközpontra összpontosítva. Ezzel a pilates megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stressz oldó hatású, jótékony gyógyítója lelkünknek, ami azonban mélyebb sebeket is rejt, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni a Theta Healinggel. Meditatív állapotban hozzáférünk a tudatalattinkhoz, és a Teremtő síkján a minket korlátozó múltbeli minták, hitrendszerek és érzelmi rendszereket programozzuk újra. Így megteremtjük a saját pozitív, eredményes életünket a jelenben, ezzel támogatva sikeres jövőnket. Létrehozzuk testünk, tudatunk és lelkünk egyensúlyát.

Ne habozz hát, tarts velünk! Ajándékozd meg magad ezzel a csodás hétvégével, ami megváltoztathatja további életedet!

Amennyiben úgy érzed, velünk tartasz az úton, szeretettel várunk az elvonuláson.

Az elvonulás időpontja: 2019. március 22-24-ig
Tábornyitás: március 22-én 14 órakor
Tábor elhagyása: március 24-én 11 órakor

Jelentkezési határidő: 2019. február 25.

A tábor maximum 12 fős, így kérlek minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat! Az előleget befizető jelentkezők elsőbbséget élveznek, a többieket várakozó listára tudjuk felírni, és lemondás esetén tudnak velünk jönni.

 

12873_slide_headerTervezett helyszín: Somogyvámos Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont
8699 Somogyvámos, Táncsics M. u. 7.

A tábor részvételi díja: 43.500 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 20.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá. Amennyiben utalással szeretnéd az előleget befizetni, akkor az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg. 
Lemondás esetén, az előleget csak március 11-ig történő lemondás esetén tudjuk visszaadni. 

Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 2 éjszaka szállást (elhelyezés 3 ágyas, fürdőszobás appartmanokban)
– napi háromszori (szombat ebédtől, hétfő reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt vega és gluténmentes étkezés lesz.
– a foglalkozásokat, pilatest (4x), személyes konzultációt (Théta Healing és asztrológia)
– Krisna-völgyi séta. A program fakultatív, a belépő jegy árát nem tartalmazza a részvételi díj.
Részletes program később! A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

Szeretettel várunk:

Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő tréner és
Bodor Kata Théta Healing tanácsadó és pilates oktató

Női elvonulások 2019-ben:
2019. május 17-19-ig Bakonyság Ságház (Részvételi díj: 39.500 Ft/fő)
2019. augusztus 9-11-ig Bakonyság Ságház (Részvétel díj: 39.500 Ft)
2019. október 11-13-ig Somogyvámos Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont (43.500 Ft/fő)

 

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.