Belső egyensúly – Májusi női elvonulás

5a8fe78f4e907855bd2d026b5a3d94b8 Szeretnél változtatni életeden és megtalálni belső erőforrásodat ehhez? Vagy egyszerűen csak megerősítésre, erőgyűjtésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába? Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben! Nem a külsődet szeretnénk megváltoztatni, hanem a lelki erőforrásaid feltárásában, tudatosításában és a belső egyensúly megteremtésében szeretnénk támogatód lenni!

Az elvonulás ideje alatt lesz Telihold és Tízmilliószoros nap, így igazán különleges energiák támogatnak ebben a három napban bennünket, hogy újjászületve térjünk vissza a mindennapokba. A közös esti meditáció és az égetés szertartás alatt egyesített energiánk varázslatos eredményt hozhatnak.

Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, ez segít abban hogy tisztán lássátok saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad azt, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba.  A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt segíteni fog abban, hogy a tudattalan megbúvó blokkokat is megszüntessük.

Itt a helyed,
– ha nem vagy egyensúlyban, nem találod saját céljaidat, nehezen érzel rá saját igényeidre,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya, mint az önismeret fantasztikus módszere és a Théta Healing.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

30785074_973003982853860_1380770386_nDudás Mária asztrológus
Asztrológiai pályafutásomat több mint egy évtizede, a gyermekasztrológiával kezdtem, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy megértsem a felnőttkori elfojtások gyökerét, és megtaláljam a feldolgozás lehetőségét hozzá. Mivel magam is 3 gyermek édesanyja vagyok, így saját bőrömön tapasztaltam meg életünk korszakainak nehézségeit, és a női önértékelés buktatóit. Ezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy hiteles segítője lehessek másoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy nehezen találnak saját útjukra, esetleg boldogtalannak érzik magukat életükben. Magam is megmerítkeztem a mélyben, de megtaláltam a kiutat, így tudom, hogy egy nő, saját erejében bízva bármilyen helyzetből képes talpra állni és újjászületni. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül.

Bodor-Kata-1-196x300Bodor Kata Théta Healing tanácsadó, pilates oktató
8 éve pilatest oktatok. Ez a módszer a test tónusba hozására, megerősítésére és nyújtására kidolgozott gyakorlatsorozatok összessége, amit légzéssel kombinálunk az erőközpontra összpontosítva. Ezzel a pilates megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stressz oldó hatású, jótékony gyógyítója lelkünknek, ami azonban mélyebb sebeket is rejt, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni a Theta Healinggel. Meditatív állapotban hozzáférünk a tudatalattinkhoz, és a Teremtő síkján a minket korlátozó múltbeli minták, hitrendszerek és érzelmi rendszereket programozzuk újra. Így megteremtjük a saját pozitív, eredményes életünket a jelenben, ezzel támogatva sikeres jövőnket. Létrehozzuk testünk, tudatunk és lelkünk egyensúlyát.

Ne habozz hát, tarts velünk! Ajándékozd meg magad ezzel a csodás hétvégével, ami megváltoztathatja további életedet!

Amennyiben úgy érzed, velünk tartasz az úton, szeretettel várunk az elvonuláson.

t_33_2Az elvonulás időpontja: 2019. május 17-19-ig
Tábornyitás: május 17-én 14 órakor
Tábor elhagyása: május 19-én 11 órakor

Jelentkezési határidő: 2019. március 31.

A tábor maximum 12 fős, így kérlek minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat! Az előleget befizető jelentkezők elsőbbséget élveznek, a többieket várakozó listára tudjuk felírni, és lemondás esetén tudnak velünk jönni.

A tábor részvételi díja: 39.500 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 10.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá. Amennyiben utalással szeretnéd az előleget befizetni, akkor az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg.
Lemondás esetén az előleg felét tudjuk csak visszaadni!

Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 2 éjszaka szállást (elhelyezés 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban)
– napi háromszori (szombat ebédtől, hétfő reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt nem vega étkezés lesz, de ha igényed van rá, akkor jelezd kérlek
– a foglalkozásokat, pilatest (4x)
Részletes program itt! A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

Szeretettel várunk:

Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő tréner és
Bodor Kata Théta Healing tanácsadó és pilates oktató

Utolsó Női elvonulás 2019-ben:
2019. augusztus 9-11-ig Bakonyság Ságház (Részvétel díj: 39.500 Ft)

 

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.