Milyen lelki probléma rejlik egy felnőtt fejfájása mögött?

auto_divorci1457787313

Egy példa arra, hogyan lehet segítségünkre egészségügyi probléma esetén a Symbolon kártya. Példámban egy válófélben lévő hölgy esetét mutatom be, aki azért fordult hozzám, mert erős fejfájás gyötörte. Élethelyzetéről annyit kell tudni, hogy. valamelyest hezitált még, sőt mint kiderült tudattalanul nagyon is ragaszkodott férjéhez, de tudatosan válni szeretett volna, mivel elege volt a se vele – se nélküle kapcsolatból.
Nos, első lépésként megkérdeztem tőle, hogy jelenleg „mi okoz fejfájást az életében” vagyis milyen problémán őrlődik mostanában? Egyértelműen kimondta, hogy a válás kérdése az. Nem tudja eldönteni, mit is tegyen.
Azt tehát tudtuk már, hogy a válásról lesz szó a kártyavetésben.

Első kérdés az volt: melyik belső szerepszemélyisége miatt fáj a feje?
– A kártya felelete a Fekete mise (Skorpió – Nyilas) lapja volt.

feketemise_SymbolonMásodik kérdés, melyik belső szerepszemélyisége tud abban segíteni, hogy megszűnjön a fejfájása?
– A kártya válasza a Mester (Bak) lapja volt.

mester_Symbolon

Magyarázat:
Az első kérdésre adott válasz, a tévhitekről szól. Ahogyan a Fekete mise sem igazi mise, úgy a hölgy gondolkodása is tévúton járt. Tudattalanul még nagyon erősen ragaszkodott ahhoz a hamis hitéhez, hogy ez a kapcsolat valami olyat ad neki, amitől többnek látszik mások szemében. A Skorpiós lapok többnyire azt mutatják meg,, mik azok a csábító dolgok, amiket el kellene engednünk az életünkből, csak nagyon nehezünkre esik, mert tudattalanul erősen ragaszkodunk hozzájuk.

A második lap abban erősítette meg a hölgyet, hogy vállalja fel a válás felelősségét, felnőtt emberként hozzon határozott döntést. Ismerje fel végre, hogy ez a kapcsolat már nem szolgálja az életben való fejlődését.

Ez a kártyavetés az ügyfélnek segített felismerni problémáját, hiszen tudat alattijával szembesítette. Elmúlt a fejfájása, és meghozta a döntést, hogy válik. Azóta már sokkal boldogabb életet él, mint annak előtte. Plusz adalék, hogy később elvégezte a Symbolon tanfolyamot, és ma már másoknak segít vele problémájuk megoldásában.

Sebestyén Attila
Sebestyén Attila
asztrológus, életvezetési tanácsadó
06/30-8332245

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.