Mi a Te Symbolon kártyád? De mi is az a Symbolon kártya?

Akik voltak már nálunk személyes tanácsadáson, vagy csak azon „szerencsés” emberek közé tartoznak, hogy családunk részei lehetnek, sűrűn találkoznak a Symbolon kártyával.

Hogy mi is ez a kártya? Hát nem jóskártya, hanem egyfajta önismereti eszköz.

Többféle célra alkalmas. Az egyik használati módja amit most nektek is megmutatok, hogy a születési adottságokat képi formában szemléltessük a hozzánk fordulóknak. Lentebb megnézhetitek, hogy az egyes Napjegyeket hogyan mutatja meg szimbolikusan a kártya.

A másik használati módja, amikor bizonyos problémák mélyen fekvő okait keressük, azt amiről tudatosan nem tudunk, de dolgozik bennünk, elfojtásként. A kártya szemtelenül felfedi a mindennapi problémák – legyenek azok betegségek, fájdalmak – mélyen, tudattalan területen lévő okait. A kártya olyan, mint egy igazi hús-vér terapeuta, aki mindig kéznél van.

Hogy milyen problémáknál segíthet? Például párkapcsolati, munkahelyi, gyermekekkel kapcsolatos nehézségek, de az egészségügyi gondoknál is. Természetesen a kártya nemcsak a napi dolgokban adhat útmutatást, hanem a fejlődési irányokat, életcélokat is megkereshettek általa, akár időszakosan, de akár egy egész életre vonatkozóan.

Hogyan tanulhatod meg a kártya használatát? Olvasd el itt a részleteket!
Az egyéni, csoportos és skype-os oktatás folyamatosan indul!

Most akkor induljunk egy izgalmas útra, és nézzük meg, hogy kinek melyik kártyalap mutatja meg a Napjegyét.

csata
Kos:
„A csata”
A Kosnak lételeme a küzdelem. A képen láthatjuk, hogy a két küzdő fél ugyanúgy néz ki, vagyis elsősorban önmagaddal harcolsz, ezért saját magaddal kell megbékélned. Nem valakivel, hanem valamilyen célért kell küzdened.

kiralyno
Bika:
„A királynő”
Fontossá válik a szépség, és az erotikus kisugárzás, valamint az anyagi értékek megmutatása az alattvalók számára. Kérdés, hogy ezen kellékek nélkül is ilyen magabiztos tudsz maradni? Az adás – kapás egyensúlyára oda kell figyelned.

szinesz
Ikrek:
„A színész”
Az Ikrek minden szerepet el tud játszani, még a királyét is. De ettől még nem lesz igazi uralkodó, ezt nem szabad elfelejtened. Az emberek közötti közvetítés (akár áruról van szó akár tudásról) és az információáramlás a Te igazi tereped.

osszeferhetetlenseg
Rák:
„Az összeférhetetlenség”
Férfi és Nő, Hold és Nap, Nappal és Éjszaka – látszólag ellentétes fogalmak, még sem tudnak meglenni egymás nélkül. A Rák fontos feladata folyamatosan gondoskodni a dolgok összeférhetőségéről, méghozzá az érzelmek által.

ego
Oroszlán:
„Az EGO”
Ez a kép önmagáért beszél. Az Oroszlán akkor van elemében, ha uralkodhat, irányíthat, és az alattvalók felnéznek rá. Ezért is érzi jól magát a trónusán. Kérdés, hogy van-e valamiért tisztelni, vagyis jó király-e, vagy egyszerűen csak egy zsarnok.

betegkiraly
Szűz:
„A beteg király”
Kedves Szüzek ne ijedjetek meg, valójában nem vagytok betegek, csak a kártya viseli ezt a címet. Kétségtelenül hajlandóak vagytok a trónt feláldozni a szolgálat oltárán, ami nem egy kedvelt királyi tevékenység. Sokkal több önbizalmat, és kevesebb kritizálást javaslok.

eskuvo
Mérleg:
„Az esküvő”
Nektek nagyon fontosak a külsőségek, szeretitek, ha másokkal is elhitethetitek, hogy megfeleltek az elvárásaiknak. Itt például a szép, harmonikus és boldog család látszatának. Azonban fontos meglelnetek saját utatokat és kiállni amellett.

magus
Skorpió:
„A mágus”
A Skorpiók a mágia nagymesterei. Éppen ezért könnyen esnek saját csapdájukba, amikor azt hiszik mindent és mindenkit tudnak befolyásolni. Itt például éppen emberi életet próbál létrehozni a mágus. A ragaszkodások elengedése lényeges feladatotok.

fortuna
Nyilas:
„A Fortuna”
Amennyiben nem csak anyagi értelemben keresik, úgy könnyen megtapasztalhatják ezt az áldást az életükben. Amit szerencsének hívunk, az voltaképpen a saját hitünkből fakad. Optimizmus, lelkesedés kell, hogy legyen az életetek alapja.

teher
Bak:
„A teher”
Jól tudjuk, hogy a Bakok milyen kemények és kitartóak, éppen ezért sokszor azokat a terheket is magukra veszik, melyek nem is az övék. A nagy szikla miatt aztán sokszor gerincbántalmak kínozzák. Dobd el, a felesleges terheket és meglátod mennyivel könnyebb lesz az életed.

zuhanas
Vízöntő:
„A zuhanás”
Természetes nem azt jelenti a lap, hogy aki Vízöntő, az csak zuhanhat. Azt ábrázolja, hogy Titeket egyáltalán nem érdekel a tekintély, még a királyt is képesek vagytok lelökni a trónról. Ezt pedig tudjuk, hogy csak egy “bolond” teheti meg büntetlenül.

visszavonulas
Halak:
„A visszavonulás”
A Halak emberek nagyon jó adottságokkal rendelkeznek a spiritualitás terén. Jó, ha az intuíciókra, megérzésekre hallgattok, ami a meditáció által fokozható. A hétköznapi életben viszont sokszor mellőzöttnek, háttérmunkásnak, akár áldozatnak érezhetitek magatokat

Hogyan tanulhatod meg a kártya használatát? Olvasd el itt a részleteket!
Az egyéni, skype-os oktatás folyamatosan indul!

Sebestyén Attila asztrológus

Sebestyén Attila asztrológus, Symbolon kártya oktató
06/30-8332245
astroattila@gmail.com

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.