Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő

Dudás Mária

Dudás Mária asztrológus és gyermekasztrológus vagyok. 9 éve kezdtem el mélyebben foglalkozni gyermekek asztrológiai elemzésével, és ez idő alatt kialakítottam egy speciális elemző módszert, amivel a hozzám fordulók jobbá tehetik saját, gyermekeik és családjuk életét is. Minden problémát az asztrológia nyelvére fordítok, így ma már az én módszeremmel a tanulási és viselkedési problémákra utaló jeleket a születéskor ki tudom szűrni, így esély nyílik arra, hogy megelőzzük a problémák kialakulását.

Tapasztalataim szerint a gyermek születési horoszkópjának vizsgálatával egyfajta “használati útmutatót” kaphatunk gyermekünkhöz. Már a születésének pillanatától fogva segíthet jobban megértenünk személyiségét, tehetségét, az esetleg várható problémákat, motiválhatóságát. Ezzel a segítséggel aztán helyes irányba terelhetjük a gyermeket, megkímélve őt a felesleges csalódásoktól, sikertelenségektől, elfojtásoktól, ezzel biztosítva nekik egy egészséges, boldog felnőttkort.

Életem során nagyon sok mindent kipróbáltam, a legnagyobb tanítóim gyermekeim és a környezetemben élők voltak. Sok mindent tanultam, ami a testi és lelki gyógyulásunkat segítheti, és mindent ki is próbáltam a gyakorlatban. Megismertem a gyógynövényeket, a homeopátiás szereket, a schüssler sókat. Tanultam kineziológiát, Spirituális választerápiát és a legutóbb speciális táplálkozási tanácsadó végzettségre tettem szert. Arra azonban rá kellett jönnöm, hogy a valódi segítséget nem kívül fogjuk megtalálni, hanem saját magunkban, a belső bölcsességünkben, és ehhez az első lépcső az önismeret. Ehhez hasznos segítő, a mindennapokban pedig egyfajta állandóan kéznél lévő saját terapeuta a Symbolon kártya, amivel tanácsadásaimon is találkozhattok.

Egy ideje fokozott figyelmet kellett fordítanom a hozzám forduló anyukákra is, mert nagyon sokan elakadva érezték magukat életükben, saját önértékelésükkel hadilábon álltak.
Főleg női mivoltuk, női energiák felébresztésében szorultak segítségre. A problémák, amik a helyzetükhöz vezettek sokfélék. Lehet, hogy kapcsolatban élnek, de nem boldogok, alárendelt helyzetbe kerültek. Lehet, hogy épp most hagyta el Őket a párjuk és úgy gondolják, az élet már nem tartogat számukra semmi jót, gyerekkel, „öregen” már nem kellenek senkinek, úgy érzik, az élet már nem tartogat számukra érzelmeket és boldogságot. Vagy egyszerűen csak egyedül vannak, és a helyüket keresik a világban, és ahhoz kell segítség, hogy rátaláljanak saját útjukra, saját értékeikre.

A Hölgyeknek tartott tanácsadások mellett, megszületett a Nőiségébresztő tréning. Ez a 3 napos elvonulás, remek alapot ad ahhoz, hogy a résztvevők felébresszék a bennük lévő női teremtőerőt, saját értékeik megtalálásával pedig elinduljanak önmegvalósításuk útján.

Ahogy mi változunk, úgy a környezetünk is változni fog, egyre boldogabb emberek lesznek körülöttünk. Hiszem, hogy a belső egyensúly megteremtése segíti az életet harmonikussá tenni, és kívül-belül békét teremteni. Erre példa saját életem is, mert olyan szerencsésnek mondhatom magam, akinek a munkája az élete is. Nem csak tanácsokat adok, hanem aszerint élek és nevelem gyermekeimet is, amiben hiszek.

Tanácsadások megvásárolhatók a webáruházunkban is!

Érdeklődés, időpontkérés tanácsadásra:
astromarcsi@gmail.com
Tel.: 06/304515002
Tanácsadásokról részletesen ide kattintva olvashatsz!
Gyermekasztrológia tanfolyam: gyermekek speciális asztrológiai elemzése. Kattint ide a részletekért!

Referenciák:

Médiaszereplések:

Budaörsi Napló 2016. július

július 2.
TV2 – Mokka
Megnyitás

január 12.
RTL Klub – Fél kettő
Megnyitás
2010. május 20.

TV2 Aktív
2010. május 11. 9:25

RTL Klub – Csak csajok
2010. március 10. 13:30

RTL Klub – Fél kettő
2010. március 1. 16:00

VIVA TV Interaktív (Egymás közt)
2010. február 1. 16:00

Előadásaim:
– Egészségnap a Dunaújvárosi Egészségházban
– Mértékadó Nők klubja, Tatabánya
– Egészségnap, Budaörs
– Everness fesztivál, Balatonakarattya
– Vega Fesztivál, Budapest
– Szigetszentmiklós, Babaklub
– Tata Hotel Kiss
Szívünk napja: Párkapcsolati tanácsadás
– Városliget, Femina sátor2009. március 5.
Önismereti előadás
– Budakalász, Nagyközségi Könyvtár