Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő

30785074_973003982853860_1380770386_nDudás Mária asztrológus és gyermekasztrológus vagyok. Életem során nagyon sok mindent kipróbáltam, a legnagyobb tanítóim gyermekeim és a környezetemben élők voltak. Az asztrológián kívül sok mindent tanultam, ami a testi és lelki gyógyulásunkat segítheti, és mindent ki is próbáltam a gyakorlatban. Megismertem a gyógynövényeket, a homeopátiás szereket, a schüssler sókat. Tanultam kineziológiát, Spirituális választerápiát és a legutóbb speciális táplálkozási tanácsadó végzettségre tettem szert. Arra azonban rá kellett jönnöm, hogy a valódi segítséget nem kívül fogjuk megtalálni, hanem saját magunkban, a belső bölcsességünkben, és ehhez az első lépcső az önismeret. Ehhez hasznos segítő, a mindennapokban pedig egyfajta állandóan kéznél lévő saját terapeuta a Symbolon kártya, amivel tanácsadásaimon is találkozhattok.

babahoroszkop9 éve kezdtem el mélyebben foglalkozni gyermekek asztrológiai elemzésével, és ez idő alatt kialakítottam egy speciális elemző módszert, amivel már a gyermek születésének pillanatában képet kaphatunk adottságairól, az esetleges tanulási-, viselkedési problémára utaló jelekről, így esély nyílik arra, hogy megelőzzük a problémák kialakulását.
Tulajdonképpen az asztrológia szimbólumainak segítségével egyfajta “használati útmutatót” kaphatunk gyermekünkhöz.  Ezzel aztán helyes irányba terelhetjük, megkímélve őt a felesleges csalódásoktól, sikertelenségektől, elfojtásoktól.

A gyermekek mellett fokozott figyelmet fordítok a hozzám forduló Hölgyekre is, mert nagyon sokan elakadva érzik magukat és saját önértékelésükkel hadilábon állnak. A tanácsadások mellett, női klubokat indítottam és évente többször vehetnek részt az érdeklődők elvonulásainkon. Ezek amellett, hogy nagyon jó hangulatban telnek, belső értékek újra megtalálásában is segítenek és mindenkinél látható változást hoznak.

Ahogy mi változunk, úgy a környezetünk is változni fog, egyre boldogabb emberek lesznek körülöttünk. Hiszem, hogy a belső egyensúly megteremtése segíti az életet harmonikussá tenni, és kívül-belül békét teremteni. Erre példa saját életem is, mert olyan szerencsésnek mondhatom magam, akinek a munkája az élete is. Nem csak tanácsokat adok, hanem aszerint élek és nevelem gyermekeimet is, amiben hiszek.

Tanulmányaim, Végzettségeim:
2005. Touch for Health I-II-III-IV.
2006. Spirituális Választerápia kezdő-haladó, Spiritual Restructuring, Spiritual Response Therapy
2007. Asztrológia és jósművészetek Iskola
2009. Mentálhigiénés, krízisprevenciós, és szuicid prevenciós képzés
2011. INPP Mozgásfejlesztő program a késleltetett idegrendszeri fejlődésből fakadó tanulási és viselkedési problémák feloldására
2013. Reiki I.
2014. Étkezési tanácsadó – Szent Gergely Népfőiskola
2014. Reiki II.
2014. Angyalszeminárium I. – Élet az Angyalokkal

Tanácsadások megvásárolhatók a webáruházunkban is!

Érdeklődés, időpontkérés tanácsadásra:
astromarcsi@gmail.com
Tel.: 06/304515002
Tanácsadásokról részletesen ide kattintva olvashatsz!
Gyermekasztrológia tanfolyam: gyermekek speciális asztrológiai elemzése. Kattints ide a részletekért!

Referenciák:

Médiaszereplések:
Hatos csatorna – Gyógyhatás 2018. május 29.
TV2 Babavilág 2018. május 19.
Budaörsi Napló 2016. július

július 2. TV2 – Mokka
Megnyitás
január 12.
RTL Klub – Fél kettő
Megnyitás
2010. május 20. TV2 Aktív
2010. május 11. 9:25 RTL Klub – Csak csajok
2010. március 10. 13:30 RTL Klub – Fél kettő
2010. március 1. 16:00 VIVA TV Interaktív (Egymás közt)

Előadásaim a teljesség igénye nélkül:
– Egészségnap a Dunaújvárosi Egészségházban
– Mértékadó Nők klubja, Tatabánya
– Egészségnap, Budaörs
– Everness fesztivál, Balatonakarattya
– Vega Fesztivál, Budapest
– Szigetszentmiklós, Babaklub
– Tata Hotel Kiss
Szívünk napja: Párkapcsolati tanácsadás
Városliget, Femina sátor2009. március 5.
Önismereti előadás
Budakalász, Nagyközségi Könyvtár