Légy önmagad!

“Látni és hallani azt, ami bennem van – és nem azt, aminek lennie kellene. Elmondani azt, amit érzek és gondolok – és nem azt, amit mondanom kellene. Érezni azt, amit érzek – és nem azt, amit éreznem kellene. Kérni azt, amire szükségem van – és nem várni, várni, várni, amíg engedélyt kapok. Merni, hogy azt tegyem, amit szeretek – ahelyett, hogy mindig a biztosat választanám.”
(Virginia Satir)

angel-07Hogy mi a valódi szabadság? Az, amikor önmagad lehetsz akár kapcsolatodban, akár az egész életedben. Amikor nem érzed annak kényszerét, hogy mások elvárásai szerint éld életed, hanem odafigyelsz belső hangodra, szíved vágyára és annak megfelelően cselekszel.

Az, aki nem fogad el feltétel nélkül, aki csak a hibákat keresi benned, kritizál, az béklyóban tart, az nem engedi, hogy kibontsd szárnyaidat. Ez nem az igaz, őszinte,  feltétel nélküli szeretet.

Aki szeret, az elfogadja, hogy lehet más a véleményed, és más utat képzelsz el magadnak. Nem kételkedik benned, tudja, hogy a benned lévő bölcsesség mindig a helyes irányba terelget téged.

ujutAz életed arról szól, hogy a saját utadat járd, mint ahogy neked is meg kell engedned, hogy szeretteid a saját útjukat járják. Egymás támogatójává szegődtetek ezen út során, egymás mellett mentek, együtt, de ki-ki a saját maga útján.

Ehhez azonban szeretned kell neked is magadat, minden elvárás nélkül. Saját motivátorod vagy, aki mindig tud magához szólni pár kedves szót, hogy tovább lendülj, amikor túl nehéznek érzed a sors által rád rótt feladatokat. Bármire képes vagy, ha elhiszed ezt, és önmagaddá válsz!

Légy bátor és legyél fontos magad számára!

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus, Nőiségébresztő tréner
06/30-4515002

Nőiségébresztő tanácsadás

Nyári női tábor!

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.