Miért van szükség Nőiségünk felébresztésére? – Mennyire vagy kiegyensúlyozott nő?

Lehet, hogy vannak, akik erre most azt válaszolják – ugyan már, én igazi nő vagyok, és az én életemben minden rendben van. Ennek nagyon örülök, és remélem minél többen így válaszolnak!
Azért tegyünk még egy próbálkozást, hagyjuk el a külsőségeket és most koncentráljunk befelé. Ha a lelkedet kérdezed, hogy boldog e, erősnek és bármire képesnek érzi magát akár egyedül is, akkor mi a válasz? Ha még mindig azt érzed, hogy a te világod kerek és minden rendben benne, akkor neked valóban nincs szükséged Nőiség ébresztésre.

A mindennapokban azonban, nagyon sok nő egyáltalán nem ezt érzi. Komoly önértékelési problémákkal küzdenek, fáradtan ébrednek és elcsigázva dőlnek be az ágyba úgy, hogy egyáltalán nem érezték a nap folyamán a boldogság érzését.
Elakadva érzik magukat, segítségre, lelki támogatásra szorulnak.
A problémák, melyek a helyzetükhöz vezettek sokfélék.
Lehet, kapcsolatban élnek, de nem boldogok, alárendelt helyzetbe kerültek.
Lehet, épp most hagyta el őket párjuk és úgy gondolják, gyerekkel, „öregen” már nem kellenek senkinek, úgy érzik, az élet már nem tartogat számukra érzelmeket és boldogságot. Úgy érzik, teljesen kiégtek. Vagy félnek a csalódástól és inkább az egyedüllétet választják.
Vagy egyszerűen csak egyedül vannak, és a helyüket keresik a világban, és ehhez kérnek segítség, hogy rátalálhassanak saját útjukra, saját értékeikre.
Azt tudnotok kell, hogy mindig olyan párt vonzotok be az életetekbe, amilyen lelki állapotban vagytok. Ha jól érzitek magatokat, és tudatosan élitek az életeteket megtanulva a leckék nyújtotta tapasztalatokat, akkor jöhet a jutalomjáték. Egy igazi társ, aki mellett önmagatok lehettek, és egymás mellett, egyenrangú társként lépdelhettek közös utatokon.

Nagyon sok jelet kapunk arra vonatkozóan, hogy lelkünk szenved, női energiáink padlón vannak, kérdés hogy észre veszitek e az apróbb jeleket, vagy megvártok egy jókora kijózanító pofont, mondjuk betegség formájában érkezve.

Nézzünk pár kezdeti jelet, amivel lelketek üzenni próbál:
– Azt érzitek reggel, hogy semmi kedvetek felkelni?
Legszívesebben egész nap csak feküdnétek, magatokra húzva a paplant?
De mégis felkeltek, mert hajt a kötelességtudat, a feladatokat senki sem végzi el helyettetek, mégsem temetkezhettetek önsajnálatba. Hozzáteszem nagy átlagban ezeknek a feladatoknak legalább a fele önként, de feleslegesen bevállalt feladat, mert nem tudtok nemet mondani. Viszont azt pont eléritek vele, hogy magatokra, saját töltekezésetekre semmi időtök nem marad.
– Mit éreztek este, lefekvéskor? Esetleg azt, hogy megint eltelt egy nap, ami semmi örömöt nem hozott, csak a fáradtságot? Nem szenvedni születtetek, hanem azért hogy boldogok legyetek. Ezt viszont akadályozhatják a gyermekkorban belétek nevelt rögeszmék, vagy elhangzott minták, amik a tudattalanban dolgozva hasonló helyzetet teremtenek. Ugyanis felnőtt életünkben hajlamosak vagyunk újraéleszteni a gyermekkorunk érzelmi környezetét. Nem beszélve arról, hogy hajlunk arra is, hogy a hozott anyai, apai vagy kettejük kapcsolati mintáját vetítsük saját életünkbe. És nem utolsó sorban igyekszünk úgy bánni magunkkal, ahogy szüleink bántak velünk. Nem kell ezt választanod, a változtatás joga a kezedben van, de tenni kell érte.

Következzen még egy figyelmeztető jel! Éreztétek már azt, hogy a problémák betemetnek, és nem találjátok a kiutat? És ez a helyzet folyamatosan visszatér életetekbe? Ez akkor fordul elő, amikor az első körben nem vettétek észre a tanulnivalót, nem fejtettétek meg a szituáció üzenetét. Ilyenkor a sors újrapróbálkozással küldi el a feladatot számotokra, hasonló helyzetet teremtve.

Amennyiben csak az egyik kérdésre is igen a válasz, akkor ezen sürgősen változtatni kell, mert ezzel a lelki állapottal csak mérgezitek magatokat, és a teremtő erőtöket is korlátozzátok. Higgyétek el minden helyzetben csakis mi magunk vagyunk életünk változásának legnagyobb akadálya.

A nők ereje a boldogságban, a lelki egyensúlyban rejtőzik. Amikor ez az egyensúly felborul, akkor életünk vegetálássá és kapcsolati függőséggé válhat, hiszen csakis akkor érezzük majd jól magukat, ha valaki mellettük van, és támaszt nyújt. És egyre erőtlenebbé válunk mindeközben, ami eleve megakadályozza, hogy boldogságot teremtsünk magunk és környezetünk számára.

Elkezdheted a változást apró lépésekkel, ami egy idő után már rutinná válik.

Kezdő lépésként építsetek be pár apró praktikát mindennapjaitokba.

reggeli-ebredes– Reggel, amikor kinyitjátok szemeteket, legyen az első gondolatotok – „De csodás napra ébredtem ma! Ma minden sikerülni fog.” Ne úgy kezdjétek a napot, hogy már előre stresszeltek a feladatoktól. Egy jó reggeli hozzáállás az egész napotokra jótékony hatással lesz.

 

önvizsgálat– Amikor tükörbe néztek, találjatok magatokon valamit, amit szépnek láttok, és arra összpontosítsatok! Ha ez nehezen megy, akkor ragasszátok ezt a feliratot a tükörre:

„Szeretlek és elfogadlak olyannak amilyen vagy!”

Így ahányszor belenéztek a tükörbe a felirat is megjelenik fejetek alatt, mint egy tartozék.

– Tanuljátok meg elfogadni a dicséretet, csak köszönjétek meg és örüljetek neki! És ti se fukarkodjatok a dicsérettel mások számára. A másik ember öröme, a ti boldogságérzetetekre is jó hatással lesz.

 

hála– Este pedig legyetek magatoknak hálásak, mert ma is rengeteg feladatot elvégeztetek, nem is akárhogyan! Csakis a jó dolgokat vegyétek számba, a sikerekre összpontosítsatok, úgy aludjatok el.

 

 

Ezek az apró dolgok segítenek a kezdő lépések megtételében magatokért és azonnali változásokat hoznak!

Az önmagunkra találásban mindenképpen támaszt nyújt, ha más hasonló helyzetben lévő társatokkal együtt haladtok ezen az úton. Az ilyen közösségeknek nem az a célja, hogy egymás vállán sírjunk, hanem az, hogy egymást segítsük, motiváljuk és természetesen tanuljunk egymás tapasztalataiból. Rátalálhatunk új ismeretségekre, kapcsolatokat építhetünk és előfordulhat, ebből a közösségből valakivel barátságot kötünk.

Első indokként ezért is éreztem szükségét annak, hogy segítőként vegyek részt a női energiák felébresztésében. A Nőiségébresztő elvonulás célja, hogy összehozza a változás útját választó nőket, anyukákat, és segítséget nyújtson egy új szemléletű élet elkezdésében. A 3 nap elegendő a változás elindításához, de az elvetett magokat locsolni kell a földben, mert így fejlődhet szép virággá, és az átalakulás folyamata során is szükség van a testnek, léleknek támogató szeretetre. Ezért az elvonulás után is mód lesz arra, hogy találkozzunk, és egymást erősítve haladjunk tovább a változás útján.

Dudás Mária gyermekasztrológusKi vagyok, és miért köteleztem el magam az új életszemléletet választó nők segítésére?

Életem legnagyobb kihívásai elé 3 gyermekem és önmegvalósító törekvéseim között feszülő ellentétes erők állítottak. Ennek köszönhetem, hogy megtanultam mindazt, ami család mellett, nőként és asszonyként élni segít – teremtő, női erőm és önbecsülésem megtartásával.

Olyan nő vagyok, aki megmerítkezve a mélyben, megtaláltam a kiutat. Olyan anya vagyok, aki újjászülettem, kilátástalannak tűnő helyzetben. Olyan asszony, aki rá tudtam lépni az útra, ahol megvalósíthatom az álmaim. És olyan ember, aki nőket, édesanyákat segít talpra állni, életük nehéz pillanataiban. Az asztrológia által elém táruló szimbolikus világ megadta a válaszokat materiális világunk hétköznapi kérdéseire. Mindennapi munkám által e világban olyan mélységekig jutottam, ahonnan új, még fel nem fedezett kincsekkel gazdagíthatom a hozzám forduló nők életét. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül. Ennek felelőssége és megteremtése a nő legnagyobb feladata, és saját küldetésem.

Amennyiben úgy érzed, velem tartasz az úton, szeretettel várlak a Nőiségébresztő elvonuláson.

 

Dudás Mária Nőiségébresztő
06/30-4515002

Nőiségébresztő elvonulás

Facebook

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.