BOLDOG ÉLET MEDITÁCIÓVAL

vágyakozásBizonyára sokan megtapasztaltátok már azt a rossz érzést, amikor nagyon szerettetek volna valamit elérni az életetekben, de a megvalósítás során annyi nehézséggel találtátok magatokat szemben, hogy végül feladtátok.

 

Ennek több oka is lehet, de ez egyik legvalószínűbb, hogy amíg tudatos elmétek a megvalósításra koncentrált, addig a tudattalanotokban lezajló folyamatok éppen a céljaitok ellen dolgoztak. Azt már mindenki hallotta, hogy elménknek csak kb. 10 %-át használjuk tudatosan, így a maradék 90 % a tudattalan birodalma. Az arányokat tekintve, nem is csoda, ha mindig az utóbbi győz.

csalódottságEz lehet az egyik oka például annak, hogy nagy lendülettel, és hittel létrehozott vállalkozások nem kapnak erőre, vagy egy idő után tönkremennek. Mert a vállalkozó ugyan tudatosan törekszik a sikerességre, de a tudattalanja az áldozat szerepre van hangolva, ezért döntései – természetesen akaratlanul – mindig az áldozati szerep megélése felé viszik.
Ez életünk minden területén jelentkezhet, legyen az család, párkapcsolat, munka, egészség vagy egyéb dolgok.

De hogyan alakulnak ki, a negatív tudattalan minták? Erre két fő okot tudok mondani.
– Egyrészt születéskor már ezzel a programmal indulunk, és életünk egyik megoldandó feladata lesz, ezek felülírása! (Nyilván a karma törvénye szerint, előző életeinkben „dolgoztunk meg” ezekért a programokért.)
– Másrészt a szüleink, az iskola, és a társadalom programozza belénk, akarva- akaratlanul. A szülők, nyilván nem akarnak rosszat, csak éppen azokat a dolgokat ismételgetik, mantrázzák, amik később majd problémát fognak okozni az életünkben:
pl.”Becsületes úton nem lehet meggazdagodni”, vagy „Gazdag, csak lopással, csalással lehet az ember.”  Ilyen neveltetés (programozás) után, az ember önkéntelenül is a szegénység felé fog menni.

iskola_szigorAz iskola is „még egy tégla a falba”, mert kreatív gondolkodás helyett, a dolgok bebiflázására tanít, ráadásul rengeteg felesleges ismeretet oktatva, melyeknek egy életen keresztül sem vesszük hasznát. Már középiskolás koromban is mondtam, például egy integrálszámítást tanulva, hogy erre soha sem lesz szükségem. És az élet engem igazolt, 50 éves múltam, és sosem kellett használnom ezt a tudást. Szóval az iskolarendszer tényleg mindent elkövet annak érdekében, nehogy elkezdjenek önállóan gondolkozni a gyermekek, mert feltételezik, az veszélyes lehet a társadalomra nézve.
Megölik a kreativitást, az intuíciót. A bal agyfélteke erőltetésével igyekeznek elfojtani a tudattalant, mely a jobb agyféltekéhez tartozik, ahelyett, hogy inkább segítenének programozni, és siker orientált gyermeket nevelni.

A társadalomról pedig jobb, ha nem is beszélünk. A Média napi 24 órában programozza a tudattalant, ami akár jó is lehetne, ha pozitív információkat kapnánk, de nem így van. Mert ha megnézitek, majdnem minden hír arról szól, hogy lezuhant, meghalt, éhség, nyomor, stb. szóval problémák, gondok. Aztán a reklámokkal bebizonyítják, hogy milyen nyomorultak vagyunk, mert nincs ilyen, vagy olyan autónk, pedig kizárólag az a sikeres ember, aki abban a típusban utazgat!

És persze az egész napos félelemkeltés. Hogy csak a nyarat említsem:
Leégsz, bőrrákot kapsz. De lehet, hogy megcsíp a halálos járványt terjesztő szúnyog. Vagy belefulladsz a tóba, ha meg elutazol lelő egy terrorista.
És akkor még nem beszéltem a politikáról, mely igen komoly részt vállal, az emberek rettegésben tartásából. Ennyi félelem mellett, aztán hol maradna hely a hitnek, és az életbe vetett bizalomnak?
Csoda, hogy az ilyen és hasonló információk folyamatos hallgatása a negativitás felé terel minket, amitől azután megbetegszik a lélek? És innen már csak egy ugrás, a súlyos testi betegségek kialakulása.

A tudattalan minták így íródnak, és égnek be, átvéve az irányítást életed, tudatos döntéseid felett. A tudattalan ugyanis nem bírál, nem kritizál, hanem elfogadja azt, ami van. Amivel eteted, olyanná válik.

meditáció_napfényAkkor hát mit lehet tenni? A válasz nagyon egyszerű: ÁT KELL PROGRAMOZNI!!!
De hogyan? – merül fel a következő kérdés: Tulajdonképpen egyszerűen meg lehet tenni, csak az ellenkezőjét kell programozni annak, amit a hétköznapokban megszoktunk. PONTOSAN ERRE VALÓK, A MEDITÁCIÓK!

Meditálni önmagukban, azonban kevesen képesek, ezért nagyon sokat segítenek a VEZETETT MEDITÁCIÓK!

Egy jól megfogalmazott meditáció folyamatos hallgatásával törölni lehet a tudattalan negatív tartalmát, és el lehet benne helyezni a pozitív tartalmakat. Persze ehhez kemény kitartásra van szükség, hiszen legalább naponta egyszer meg kell hallgatnunk a meditációt, relaxált állapotban, függetlenül attól, hogy van –e éppen kedvünk hozzá, vagy nincs.

alvás_meditációA legjobban akkor hat, amikor már tudatunk visszavonul, vagyis elalvás előtt, és közvetlenül ébredés után. Attól se féljünk, hogy elalszunk közben, mert tudattalanunkra akkor is hatással van. Az se baj, ha már nagyon unjuk, mert ez csak elménk ellenállása az átprogramozással szemben. Sőt ha agyunk tiltakozását félre söpörve, tovább hallgatjuk, akkor még eredményesebb lesz, hiszen ha belegondolunk, a rossz dolgokat is unásig hallgatjuk a médiából.

Természetesen az általánosan megírt meditációk is nagyon hatásosak tudnak lenni, legújabb felfedezésem azonban, hogy a születési horoszkóp alapján megírt személyre szabott meditációk, a tökéletes megoldások. Hiszen a születési képlet már mutatja azokat a tudattalan problémákat, melyeket az életünk során akár érzelmi válságokban, akár fizikai betegségekben élünk meg. Ezáltal bármely probléma esetén, testre, egyéniségre szabott, vezetett meditációt lehet készíteni, akár személyre szabott háttér zenével is.

SikeresfogyásBinder1_Page_2

Persze a meditációt is érdemes folyamatosan fejleszteni. Általában 3 hónapig lehet hatékonyan használni egyet, utána az elért eredmények tükrében, érdemes változtatni rajta.

Ezek nagyon eredményesen működnek, erre saját magam vagyok a legjobb példa, aki napi 4 inzulin injekcióval kezelt cukorbetegségéből, másfél hónap alatt gyógyult meg, főleg a meditáció segítségével. Sőt, a „megjavult” egészségi állapotomat közel 3 éve folyamatosan fenntartom, leginkább a saját magam által írt meditációk segítségével, és közben semmilyen gyógyszert sem szedek a cukromra.

A meditációk nem csak fizikai betegségeknél, hanem mindenféle lelki gyötrelem esetén is segítenek, sőt problémák nélkül, pusztán hitünk, életkedvünk, boldogságunk elérése, megőrzése végett is, naponta emlékeztethetnek, hogy bizony szép lehet az életünk.

„Tégy a gyógyulásodért!” – segíts orvosodnak a gyógyításban, a gyógyulás főleg rajtad múlik.

Végezetül pedig ne feledjétek a címet: BOLDOG ÉLET MEDITÁCIÓVAL!

Sebestyén Attila asztrológus
Sebestyén Attila asztrológus, életvezetési tanácsadó
06/30-8332245

Meditáció csak neked!

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.