Újholdvarázslat 2018. március 17. – Varázsvíz Angyali segítséggel

SzűzújholdAz Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka.

Mivel a mostani Újhold a misztikus Halak jegyében köszönt ránk ezért a víz és az Angyalok energiájának segítségét vesszük igénybe varázslatunknál. Az Újhold támogató energiáiról részletesen olvashattok az erről szóló írásomban. Ezt a varázslatot nem csak Újhold napján végezhetitek el, de ezen napon mindenképpen érdemes, mert fogékonyak vagytok az Univerzum támogató energiáinak befogadására, és az Angyalokkal is könnyebben teremthettek kapcsolatot. Mivel estére a Hold már a tüzes energiák is jelen lesznek, ezért készítsetek elő mécseseket is, hogy a teremtéshez egyesítsétek a megvalósító tűz energiáját a vágyakat segítő víz energiájával.

kivansag_bogrekKészítsünk vágypoharat az esti varázslathoz!
Először is vegyetek elő egy egyszerű üvegpoharat, akkorát, amiből egyszerre meg tudjátok a benne lévő vizet inni. A vágy beteljesülése és a pohár nagysága között nincs összefüggés, tehát ugyanúgy hatékony tud lenni egy 1dl-es pohár, mint a félliteres.
Mivel a feltétel nélküli szeretetet most a téma, azon kell dolgoznunk, ezért azt javaslom, most csak két szót írjatok a pohárra: Szeretet és Hála.

A két szó a legnagyobb rezgésszámú energia, ami együtt hatalmas erővel ruház fel benneteket, ha a mindennapokban eggyé váltok vele.

Amikor elkészültetek, töltsétek meg poharatokat vízzel, és a szokásos módon csendesedjetek el. Keressetek egy nyugodt helyet, rakjátok körbe a poharatokat meggyújtott mécsesekkel és hallgassatok kellemes relaxációs zenét. Ha van Holdoltáratok, akkor ott végezzétek el a varázslatot, de nem kell aggódnotok, mert enélkül is működni fog a varázsvizetek.
Mivel misztikus Újhold köszöntött ránk kérjétek meg az Angyalokat, hogy segítsenek csatlakozni az Univerzális szeretetforráshoz, és tisztítsák meg az utat a feltétel nélküli szeretet áramlása előtt. Kérjétek meg őket arra is, hogy a varázslat alatt vegyenek körbe benneteket, hogy élvezhessétek a belőlük áradó fény ölelését és szeretetüket ők is adják át a varázspoharatokban lévő víznek.
Ne felejtsétek el megköszönni nekik!
A varázslatra a legjobb időpont 19 óra 55 perc, mert a Hold akkor lép át a tüzes Kos jegyébe. Ekkor 3 percig a legerősebb a Holdhoz való kapcsolódás.

Gondolatban lássátok, ahogy a poharatokban lévő víz felé árad a benneteket körbe vevő szeretet, és egyesülve a tűz energiájával és a pohárra ráírt szavak rezgésével eggyé válik a vízzel. Ezután lássátok azt is, amikor megisszátok a vizet, ti magatok is eggyé váltok a támogató energiákkal. A víz, amit megisztok, átjárva testetek minden porcikáját, energiája kiáradva belőletek, bevonzza életetekbe a lehetőségeket, a szeretetteljes helyzeteket.

vízivásHa már úgy érzitek kellően átjárt benneteket a szeretet és a hála érzése, akkor fogjátok kezetekbe a poharat és igyátok meg a varázsvizeteket. Élvezzétek, ahogy eggyé váltok a víz varázslatos energiájával.
(Előtte akár fel is keverhetitek a vizet, ez felerősíti a rezgéseit.)
Ha végeztetek üljetek még csukott szemmel, csendben és hagyjátok, hogy Angyalaitok gondolataitokon keresztül szóljanak hozzátok, akár kérdezhettek is tőlük.
A szertartás végén ne feledjetek el köszönetet mondani ezért a csodálatos estéért és az angyali segítségért.

A varázslatot az elkövetkező két hétben folytathatjátok, így téve hatékonnyá teremtő munkátokat. Kezdjetek úgy minden reggelt, hogy ebből a pohárból vágyaitokkal energetizált varázsvizet isztok. A vízzel teli poharat készítsétek minden este az ágyatok mellé, és ahogy kinyitjátok a szemeteket, az legyen az első, hogy elhatározzátok, csodaszép napotok lesz, és a víz, amit megisztok, segít abban, hogy vágyaitok valósággá váljanak az életetekben. Eközben köszönjétek meg az Angyaloknak, hogy segítségetekre vannak céljaitok elérésében.

 

Varázslatos napokat kívánok Mindenkinek!

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Tedd rendbe az életed!

 

 

 

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.