Újholdvarázslat 2017. december 18. – Varázslatos újrakezdés

nyilasfogyóAz év utolsó Újholdja, optimista, lelkes és tüzes energiákkal köszönt ránk, a Nyilas jegyében. Újhold napján százszoros energiák segítenek bennünket, emellett még a felszabadító Uránusz bolygó energiája is támogatja azt, hogy szerencsés fordulatot vegyen életünk. Ehhez nem kell más, mint magunkba vetett hitünk, és nyitottság az új dolgok befogadására. Használjuk ki ezt a kedvező lehetőséget, és teremtsünk egy csodás Új évet magunknak! Az Újhold részleteiért kattintsatok ide!

Újhold napjának estéjén, a varázslathoz szükségetek lesz három fehér gyertyára és a vágylistára vagy a vágytáblára. A Hold hatását erősíthetitek ezüst ékszer viselésével és azzal, ha holdkövet és szodalit ásványt tartotok magatoknál. Ugyanígy hívhatjátok segítségül Őrangyalotokat, aki mindig mellettetek áll. Ehhez nem kell semmi különleges dolog, csak szeretettel kérjétek meg, hogy legyen segítségetekre az este folyamán.

írásKészüljetek fel a varázslatra!
– Mit tegyetek, ha van már vágylistátok?
Nézzétek át, miket írtatok fel, és miközben olvassátok, figyeljétek az érzéseiteket. Ha bármelyiknél rossz érzés, félelem jelenik meg bennetek, akkor annak a teremtése nehézkes lesz, hiszen a negatív érzések akadályok, így ennek meg kell keresnetek az okát tudattalanotok rejtekében. Tehát nézzétek át a listátokat, és változtassátok át érzéseitek szerint. Csakis olyanok szerepeljenek rajta, aminél a boldogság és a hála árad szét bennetek. És amivel kapcsolatban egy fikarcnyi kétség sincs bennetek, tudjátok, hogy eléritek álmotokat.
– Amennyiben nincs listátok, készítsétek el érzéseiteket figyelve.

A vágyaitokat illusztrálhatjátok képekkel is, így máris egy vágytáblát is alkottatok. Ennek előnye, hogy egy jól látható helyre téve, napi szinten nézegethetitek, így szépen bedolgozza magát a vágy a tudatalattiba is, egyre erősítve a vonzás működését. A betű a bal agyféltekét kapcsolja be, míg a képek a jobb agyféltekében raktározódnak el.

fehérgyertyaVégezzétek el a varázslatot!
Újhold estéjén keressetek egy nyugodt helyet, gyújtsátok meg a gyertyákat és csendesedjetek el. Legyen veletek a vágylistátok, vagy üljetek szembe a vágytáblátokkal. Hunyjátok be a szemeteket és gondolatban lássátok, ahogy a gyertyák lángja egyesül és egyre erősödő fényével megvilágítja vágyaitokat, majd ez a fény egyre csak tágul, míg össze nem ér az Univerzum fényes szeretetenergiájával. Ez a csodálatos, tündöklő fény egyesül vágyaitokkal, szeretettel tölti fel, és már csak egy nagy tündöklő fényáradatot láttok magatok előtt. Ahogy nézitek, egyre inkább kezd körvonalazódni valami. Nézzétek csak tovább, lássátok, ahogy kitisztul a kép, mintha egy boldog film jelenne meg előttetek. Ez a film a jövőtök filmje, ami most megmutatja számotokra, ahogy minden vágyatok életre kel és megvalósul. Egyszer csak feltűnik előttetek egy fényesen ragyogó kapu, ami csak arra vár, hogy belépjetek áloméletetekbe. Most lássátok, ahogy ott álltok a kapu előtt, és boldogan beléptek rajta. Ezzel a lépéssel eggyé váltok az álmotokkal, és egy csodálatos életben találjátok magatokat. Nézzetek jól körül, szívjatok magatokba minél több pozitív energiát ebben a térben.
Élvezzétek a pillanat varázsát, és amikor kinyitjátok a szemeteket, mondjatok köszönetet a szeretet legyőzhetetlen energiájának.
Köszönjétek meg az Univerzumnak, hogy mostantól boldogan, bőségben és szeretetben éltek.

Az elkövetkező 2 hétben minden nap gondoljatok vissza arra a csodálatos érzésre, amit akkor éreztetek, amikor beléptetek a csodák kapuján. Ez az érzés, a mindent átható szeretet lesz az, ami a gondolataitokkal egyesülve bevonzza életetekbe a változást.

Hittel és csodákkal teli varázslatos napokat kívánok Mindenkinek szeretettel!

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Tudd meg a jövődet!

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.