Újhold varázslat 2021. április 12. – Tavaszindító varázslat

kos_holdÚjhold estéjére egy egyszerű teremtést segítő varázslatot javaslok, mivel az Újhold a Kos jegyében tetőzött, ezért az energiák gyorsak, tüzesek, türelmetlenek, nem kívánnak bonyolultabb körítést, csupán határozott lépéseket. (Az időszakról részletesen olvashatsz az Újholdról szóló írásomban).
A most kezdődő két hétben főleg önmagatokért, saját önmegvalósításotokért tehettek sokat, így a vágylistátokon főleg azok a változásotokkal kapcsolatos céljaitok szerepeljenek, ami segít abban, hogy átélhessétek a belső szabadság csodálatos érzését. Úgy fogalmazzátok meg, mint egy pozitív megerősítést, mintha állítások lennének saját magatokról. A kialakult helyzet miatt most ne feledkezzetek meg egészségetekről! Pl: „Egészséges vagyok, elfogadom a változásokat!”, „Bőségben, boldogságban, szabadságban élek”, „Korlátlan lény vagyok, bármit meg tudok teremteni, amit akarok!”
Mivel a vizualizációt is támogatják az energiák, ezért célszerű most vágytáblát készíteni, képekkel illusztrálva a pozitív megerősítéseket, ezzel segítve a teremtés folyamatát.

négyelem3jpgMivel este már a Bika jegyében jár a Hold, így az esti varázslathoz hívjátok segítőül a négy elemet (Tűz, Föld, Víz, Levegő), amik egyesítik az univerzális energiákat teremtésetek érdekében.
Egy kis tálba rakjatok földet, ez fogja a Föld elem energiáját képviselni, ami segíti a vágyak fizikai megvalósulását. Egy másik tálkát vagy poharat pedig vízzel töltsetek meg, ez fogja a Víz energiáját képviselni, mely a vonzásban segít. Következzen a gyertya, gyújtsátok meg, ezzel jelenítjük meg a Tűz elemet, mely cselekvőképességünket, akaratunkat segíti. A két tálkát és a gyertyát háromszög alakba rendezzétek el, melynek felső csúcsán a gyertya legyen. Ha lehet, akkor a varázslatot szabadban végezzétek el, hogy a Levegő elem természetes formáját is kihasználjátok, ami a könnyedséget, szabadságot, frissességet támogatja. Ha ez nem megvalósítható, akkor nyissátok ki az ablakot.

Kezdjétek a szokott módon, csendesedjetek el, vegyétek elő a vágylistátokat, vágytáblátokat, olvassátok fel hangosan a felírt pozitív megerősítéseket, és érezzétek, ahogy a szeretet és a hála érzése eltölti a szívetek, felszabadítva lelketeket minden belső korlátozástól. Tegyétek a listát/táblát a gyertya és a tálkák által alkotott háromszögbe, ezzel egyesítve a támogató energiákat. A négy elem egyesülése hozza el a kvintesszenciát, a csodálatos egységet, mely energiával most a ti listátokat tölti fel.
A mai varázslatot támogatja, ha van nálatok holdkő, ametiszt, piros jáspis és valamilyen ezüst ékszert viseltek.

világölelés2Amikor elkészültetek, jobb mutatóujjatokat érintsétek a vízbe, majd a földbe és írjatok le a listátok felett egy fekvő nyolcas jelet. Ez egyesíti az energiákat és univerzális védelemmel veszi körbe vágyaitokat. Ha kész vagytok, üljetek lehunyt szemmel és éljétek át minél erősebben azt az érzést, amit a szabadság, egészség, boldogság ad meg számotokra. Képzeljétek el, ahogy gondtalanul sétáltok egy virágos mezőn, magatokba szívva a friss levegőt és a virágok illatát. Érezzétek, ahogy mindez megtisztítja tüdőtök, átjárja minden porcikátokat, és feltölti az éltető levegő energiájával.
Ezután terjesszétek ki a kört és tekintsetek messzebbre, lássátok, ahogy a Föld minden élőlénye ugyanezt teszi. Érezzétek azt a boldogságot és szeretetet, ami átjárja a bolygó minden szegletét. Kérjétek a Gyógyítás Angyalait, hogy vegyék körbe a bolygót fényes gyógyító szeretetenergiával, ami az itt élő összes élőlényt megvéd minden betegségtől és szenvedéstől.
Amikor már teljesen eggyé váltatok az érzéssel és a képpel, mondjatok köszönetet az Univerzumnak, Angyali és földi segítőiteknek. Kérjétek, hogy ezentúl is részesüljetek és részesüljön a Föld minden lakója áldásukban, és támogatásukban.

 

Varázslatos estét kívánok mindenkinek!

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Gyors tanácsra van szükséged?

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!