Újhold varázslat 2020. május 22. – Varázs megerősítés a változásokért

concept of ambition and dreams realizationMájus 22-én 19 óra 38 perckor lesz a legerősebb az Ikrek Újhold energiája, ezért ha tudjátok, ekkor végezzétek el a varázslatot. Mivel a teremtő időszak abban tud támogatni bennünket, hogy a változásokat a sors elvárása szerint alakítsuk, ezért egy különleges varázslatra hívlak benneteket.

Ma szó szerint szélnek ereszthetjük vágyainkat, amit megtehettek írásban, ha vágylistát készítetek, de most hatásosabb, ha szóban teszitek ezt. A varázslathoz első lépésként alkossátok meg saját varázs mantrátokat, vagyis a pozitív megerősítéseiteket. Az Újholdról szóló írásomban már említettem, hogy ezeket a mondatokat minél többször és legalább 28 napon keresztül rendszeresen kell mondogatni ahhoz, hogy valóban változtasson a régi meggyőződéseken.

Gondoljátok végig, mivel tudnátok leginkább erősíteni saját önbizalmatokat, önszereteteket, és ehhez milyen új meggyőződésekre lenne szükségetek. Legjobb, ha 3 vagy 9 megerősítést írtok magatoknak, amik a saját mantráitok lesznek, és ezt a kilenc mondatot kell majd napi szintén ismételnetek legalább kilencszer. Emellett jó, ha ki is írjátok magatoknak jól látható helyre, ha esetleg elfelejtenétek a napi feladatok közepette.

íráscoehloÍrok pár példát nektek a kedvenc megerősítéseim közül:
– Értékes és szerethető vagyok!
– Bármire képes vagyok!
– Döntéseim helyesek!
– Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok! (Én ezt a fürdőszoba tükörre ragasztottam, így amikor belenézek azonnal látom a megerősítést is.)
– Könnyedén változtatom meg a mindennapjaimat!
– Harmóniában élek magammal és a természettel!
– Mert megérdemlem!

 Ha felkészültetek a varázslatra, akkor keresettek egy nyugodt helyet, lehetőleg a szabadban, ahol elvégezhetitek a szertartást.

 Gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, a háttérben halkan szólhat a zene, amely segíti ellazulásotokat. Gondolatban, vagy szóban kérjétek Mihály Arkangyalt, hogy tisztítson meg benneteket minden olyan kétségtől, aggodalomtól, félelemtől, ami a teremtéseteket akadályozhatja.

homlok-tarkoAmikor úgy érzitek készen álltok, egyik kezetekkel fogjátok meg a homlokotokat a másikkal pedig a tarkótokat. Vegyetek 3 mély levegőt. Ha úgy érzitek már csakis magatokra figyeltek, kezdjétek el hangosan mondani a pozitív megerősítéseket, amiket megalkottatok magatok számára. Mondjátok el sorban mindegyiket, és ismételjétek az egészet kilencszer.

Amikor ezzel végeztetek akkor még üldögéljetek úgy, hogy tartjátok a homlok-tarkó fogást. Gondolatban lássátok, ahogy a mondatok hullámoznak körülöttetek, körbevesznek, feltöltve aurátok minden rétegét, védelmet alkotva körétek. Csak üljetek, lélegezzetek nyugodtan, mélyen és hagyjátok, hogy sejtszinten épüljenek be ezek a mondatok minden porcikátokba. Amikor úgy érzitek teljesen eggyé váltatok új meggyőződéseitekkel, akkor vegyetek ismét három mély lélegzetet és köszönjétek meg az Univerzumnak a segítséget és a támogatást.

Ne feledjétek, tartós változást akkor tudtok elérni, ha 28 napon keresztül, minden nap elvégzitek ezt a gyakorlatot, amihez szívetek minden szeretetét összeszeditek, minden alkalommal.

 

Mindenkinek csodás teremtő napot kívánok!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Őszi elvonulás egy varázslatos helyen!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!