Újhold 2020. november 15. – A lélek gyógyulása és újjászületése

világölelés2Újabb Újholdas naphoz érkeztünk, amikor százszoros energiák segítenek bennünket a teremtésben és az új kezdetekben. Újhold napján a Hold az érzékeny Skorpió jegyében jár, és különlegességét az adja, hogy újjászületést támogató hatását élvezhetjük.

A Skorpió jegyének jellemzője a regenerációs képesség, bármely helyzetet képes túlélni és újjászületni belőle. A teljes transzformáció, átalakulás is hozzá tartozik, így nagy reményekkel vághattok neki a növő holdas szakasznak. Az elsötétedő időszak után, a Hold fényének növekedésével együtt válunk mi is egyre tündöklőbbé és magabiztosabbá. Azonban ehhez szükség lesz saját érdekünkben döntéseket hozni, elköteleződve a változások mellett, nem hezitálva tovább.
Ideális időszak kezdődik most arra, hogy befelé figyeljetek, és szembenézzetek még azokkal a lelketeket mardosó érzésekkel, hátráltató mintákkal, nem működő kapcsolatokkal, amik megakadályozzák, hogy a bennetek lévő bölcs mester megnyilatkozzon. Ugyanakkor most lehetőségünk nyílik arra, hogy teremtő energiánk egy részét mások érdekében felajánlani.

Mivel a Hold még fogyó fázisban lép a Skorpió jegyébe (november 13-án) ezért az Újholdat megelőzően lehetőségetek nyílik egy előzetes megtisztulásra. Kimondottan jó, ha közösségben, erőtök egyesítésével teszitek ezt, pl. közös meditáció alkalmával, hiszen ilyenkor az energiák megsokszorozódva segítik az elengedést. Természetesen jelen helyzetben a legjobb, ha ezt mindenki otthonában teszi meg, gondolatban csatlakozva a többiekkel.
Az Újholdra készülés alatt érdemes alászállni lelki mélységekbe, megvizsgálni, és megkeresni azokat a meggyőződéseiteket, ami lemondásokra ösztönözött benneteket, ami igyekezett elvárásoknak megfelelni, és ha így sem kapta meg a kellő odafigyelést, akkor akár a betegségbe menekülést is választhatta, ha figyelmet akart kapni, fontosnak akarta érezni magát. Ugyanakkor érdemes azt is átgondolni, hogy dolgoznak e bennetek áldozati minták, mártírszerepek, amik akadályozták eddig, hogy döntéseket hozzatok és vágyaitok szerinti életet éljetek. Régi sebek szakadhatnak fel az Újholdat megelőző napokban, újra fájdalmat okozva. Ne fojtsátok el ezeket az érzéseket, nézzetek vele szembe és addig dolgozzatok a megoldáson, amíg nem tűnik el a fájdalom érzése teljesen. Amennyiben nem juttok egyedül eredményre, keressetek külső segítséget, ne halogassátok a megoldást! Az Újhold utáni időszak alkalmas terápiákra, vagy saját fejlődéseteket segítő módszerek gyakorlására is.

ujhold_mediNézzük meg mire alkalmas a novemberi Újhold!
A lelki mélységek mellett a Skorpió jegyéhez tartozik a gyógyítás, pénz, spiritualitás és mindenféle varázslatok, így ezen a napon lehetőségetek nyílik arra, hogy teremtő munkátokat ezekre a témákra irányítsátok.
Viszont azt gondolom a mostani időszakban a prioritást a változások mellett, az egészség és a gyógyulás jelenti, ezért arra szeretnélek kérni benneteket, hogy energiátokkal segítsétek a világ gyógyulását is, és ezt nem csak a vírusra értem. Azt gondolom a vírus akkor fog megszűnni, ha bennünk is megszűnnek azok az ítélkezések, kirekesztések, közömbösség, ami megakadályozza, hogy egységben éljünk környezetünkkel és a minket körülvevő emberekkel.
Szeretet energiátokkal kérjétek az emberek lelki gyógyulását, optimizmussal töltekezését és azt, hogy megtanuljanak odafigyelni a többi élőlényre, és szeretettel fordulni feléjük, akivel megosztjuk a Földet. Kérjünk együtt elfogadást, a kirekesztés megszűnését, és a másik másságának vagy különlegességének feltétel nélküli tiszteletben tartását. Kérjük, hogy tudatosodjon mindenkiben, egyenrangúak vagyunk, csak más kihívást vállaltunk erre az életünkre. Kérjük együtt, hogy az emberek mellett tiszteljük az állatokat, növényeket, és legyünk hálásak, hogy életünk részei. Legyünk hálásak azért amink van, és ne törjünk azok felett pálcát, akik nehézségekkel küzdenek, inkább nyújtsunk feléjük segítő kezet. Irtsuk ki az elválasztás vírusát a fejekből, hogy megélhessük a gyógyulást és az egységet. Fogjuk össze azért, hogy a világ jobbá váljon és a szeretet hassa át a mindennapjainkat.
Természetesen teremtő munkánkat irányíts
uk saját fejlődésünkre is. Mindaz amit kérünk a világ gyógyulásáért, kérjük magunknak is. Minél többen gyógyítjuk meg lelkünk sebeit, annál több ember gyógyul általunk. Emellett persze teremthetünk most egészséget, bőséggel, boldogsággal teli mindennapokat, tanulhattok testi/lelki gyógyító eljárásokat, vagy ti magatok is belekezdhettek valamilyen terápiába saját megújulásotok érdekében.
Újhold és az azt követő napok támogatnak abban, hogy a problémák gyökeréig jutva változtatni tudjatok a nem tetsző helyzeteken. Megújult önmagatok, most képes bármire, ezért ne habozzatok cselekedni!

önszeretetÉrzelmi jólétetek minden szempontból fontos, mert fizikai egészségetek mellett, az életetek jobbá tételét is befolyásolja. Irányítsátok figyelmeteket a számotokra fontos dolgokra, gondolataitokat hálával és szeretettel töltsétek fel. Tudatosítsátok magatokban, hogy egyedülállóak, tökéletesek és önmagatokért szerethetőek vagytok, így megérdemlitek a boldogságot, gondtalan életet.
A megvalósításhoz nagy energiát kaptok, de ha kételkedtek magatokban, akkor a csodák helyett egyre nagyobb belső feszültséggel és hiánnyal találhatjátok magatokat szembe.
Az időszak egyik célja, hogy a saját egyéniségetek, egyediségetek szerinti útra lépjetek vagy haladjatok azon tovább teljes hitetekkel. Ehhez azonban szükséges lelketek harmóniájára és gondolataitokra is odafigyelni. A lelki beállítottságotok mutatja meg azt is, hogy belső gyermeketek mitől érzi szeretve magát, mi az amitől biztonságban érzi magát. Figyeljetek hát oda rá, érezze, hogy szeretet veszi körül, ez erőt ad felnőtt önmagatok számára is.

meditation-1384758_640Mire vigyázzatok Újholdkor és az azt követő napokban?
Amennyiben nem hisztek magatokban és a változás lehetőségében, úgy könnyen eluralkodhat bennetek a félelem és kihátrálhattok a megoldásból. Választhatjátok azt, hogy tovább keseregtek, okolva a sorsot a fennálló krízishelyzetért, vagy meglátjátok a tanítást benne, a figyelmeztetést. A felmerülő nehézségek, bármi ami feszít, depressziót, stresszt okoz azon változtatni kell. Minden csakis rajtatok múlik. Döntenetek kell, határozottan, saját érdeketek szerint. A halogatás, a mástól várt megoldás mind-mind növelheti a nehézségeket.
Hallgassatok belső hangotokra, vegyétek igénybe belső mesteretek segítségét és kezdjetek el egy csodálatos, új életet teremteni magatoknak! És ne feledkezzetek el az Újhold varázslatról sem, amihez most sorsikus segítség érkezik! Amennyiben van kedved velem végezni a varázslatot a világ gyógyulásáért, úgy gondolatban legyünk együtt 12 óra 10 perckor és meditáljunk együtt. Ehhez nem kell fizikailag együtt lennünk, gondolatban tudunk egymáshoz kapcsolódni, csak gondoljatok rám.
Ugyanezen a napon 16 óra 47 perckor a Hold a Nyilas jegyébe lép. A jegyváltás időpontjában szintén várom azokat, akik épp ráérnek, ugyanis ekkor 3 percünk van arra, hogy közösen küldjük ki kérésünket az Univerzum felé. Tehát 16 óra 47 perctől 16 óra 51 percig egyesítsük ismét energiáinkat!

 

Mindenkinek csodás teremtő napokat kívánok!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Tanácsadás

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!