Tízmilliószoros nap és Telihold varázslat 2021. február 27.– Belső elvárásaink, önkorlátozásaink elengedése

veszelyekTelihold napja igazán különleges nap lesz! A reggel aktivizálódó Telihold százszoros energiája egyesíti erejét az év első Tízmilliószoros napjának hatalmas energiájával. Igazi varázslatos szombatnak nézünk elébe, ami az elengedésünket segíti.

A Tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra ügyelni, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat, amit most lelki terheink elengedésére fordíthatunk.

Most nézzük meg az esti Telihold varázslatot, mire lesz szükség hozzá?
A nap folyamán írjátok meg a listát mindazokról az önmagatokkal kapcsolatos elvárásokról, ami miatt állandóan másokat szolgáltok, ami miatt nem adtok magatoknak pihenési időt. Írjátok fel azokat a motivációkat is, ami miatt ti akarjátok megoldani mások feladatát, vagy épp ti akartok felelősséget vállalni a fejlődésükért. Nem utolsó sorban azok se maradjanak le a listáról, amivel kritizáljátok és elbizonytalanítjátok magatokat, vagy ami miatt nem fordítotok elég időt magatokra, a bennetek lévő gyermek szeretgetésére. Mindent vegyetek számba, legyetek őszinték magatokkal szemben! Teliholdas írásomban találtok ehhez részleteket és segítséget! Az elkészült listát égethetitek majd el a varázslat során.

telihold_szeretetA szertartás a szokásos módon fog történni.
Rakjatok ki egy fehér színű gyertyát vagy 3 mécsest magatok elé. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A gyertyák mellé rakhattok holdkövet , hegyikristályt és leopárdjáspist.
A szertartáshoz szólíthattok segítő Angyalokat is. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig támogat benneteket, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáját magatokba fogadni, és Jeremiel Arkangyalt aki segíti az elengedést.

Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Ha úgy érzitek készen álltok, akkor mondjátok ki hangosan:
„Csodálatos és tökéletes vagyok, akinek csakis önmagához képest kell fejlődnie azért, hogy boldog és gondtalan életet éljen! Köszönettel és hálás szívvel elengedem mindazt a korlátozó elvárást, kritikát, kételkedést, amit magam felé megfogalmaztam, amivel akadályozom saját haladásomat és azt, hogy önmagam legyek. Mostantól úgy nézek magamra, mint a létezés csodájára és szeretettel gondolok magamra. Köszönöm, hogy itt lehetek itt és most!”

listaégetésHa ezzel megvagytok, akkor égessétek el a listátokat. Engedjétek, hogy az este fénylő és megsokszorozódott energiái körbeöleljenek benneteket eközben!

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak, legyetek büszkék arra, hogy minden önkritikátoktól, kételkedésetektől meg tudtatok szabadulni, megláttátok saját értékeiteket, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtsetek magatoknak.

Az elengedés alatt érezzétek és lássátok, hogy máris egy szebb és boldogabb élet köszöntött rátok!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Tedd rendbe az életed!

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!