Telihold varázslat 2020. augusztus 3.– Biztonságban vagyok!

telihold_varazslat2Augusztus 3-án, a meglepetéseket hozó Vízöntő jegyében köszönt ránk a Telihold. A részleteket elolvashatjátok az erről szóló írásomban.
Ne feledkezzetek meg arról, hogy Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, így aztán rendesen kapunk segítséget ahhoz, hogy elengedjünk azokat a téves meggyőződéseket, amik komfortzónánkban lapulva, akadályozzák a változást életünkben. Ne maradjatok hát tétlenek, használjátok ki ezt a mágikus estét saját érdeketekben és végezzétek el a Telihold varázslatot.

A varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet és türkizt viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál.
A varázslatot bárki elvégezheti, hiszen a varázsló bennetek van. Nincs szükség másra, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok lelketek bölcs útmutatásában.

gyertya_noHogyan végezzétek el a szertartást?
Gondoljátok át milyen önkorlátozások, kifogások akadályozzák a változásokat. Írjátok fel mindazt, amit szeretnétek elengedni, és ha készen vagytok, kezdődhet a varázslat!

Először gyújtsátok meg a gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok spirituális segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki gyógyulásotokban támogat benneteket.

Fogjátok meg a papírlapot, és mondjátok ki hangosan:
„Elengedem mindazt a magatartásmintát, önkorlátozó meggyőződést, kifogások gyártását, a kételkedést, ami miatt félek a változástól, és amivel korlátozom saját fejlődésemet és a változásokat az életemben. Nem hagyom, hogy tovább irányítsanak ezek a minták, azt választom, hogy ezentúl a sors útmutatását követve járom utamat és hiszek abban, hogy életemben minden engem szolgál. Köszönöm, hogy lelkem bölcsessége, a Telihold támogató energiája, és segítőim segítségével, megtisztultam ezektől a korlátoktól és tudatalattimban elfoglalta helyét az engem szolgáló új minta, ami biztonságot nyújt számomra. Köszönöm!”

Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és mondjátok ki hangosan: Biztonságban vagyok!

Amikor elégett a papír, lehunyt szemmel hallgassátok meg egyik kedves ismerősöm dalát, a Samsara Boulevard előadásában, ami segíteni fog abban, hogy az elengedés minden szinten megtörténjen!

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá. És még egy nagyon fontos dolog! A régi minták miatt se magatokat, se másokat ne hibáztassatok! Szükségetek volt erre, hogy tapasztaljatok és fejlődjetek. Ne őrizzetek haragot a szívetekben, mert a meg nem bocsátáshoz kapcsolódó harag táplálja a bűntudat érzését is. Kötelezzétek el magatokat a változások mellett, és cselekedjetek!

 

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

 

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Változz velem!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!