Szeptember 9. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
09.09. 23 óra 22 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
09.10. 11 óra 55 perc,
Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott délelőttünk lehet, szinte hisztirohamot kaphatunk minden kötelező feladattól és nem nagyon van kedvünk semmihez.Vigyetek egy kis könnyedséget, újdonságot a délelőtti órákba.
09.11. 6 óra,
Hold – Mars kvinkunx
A hajnali hatás is leginkább zaklatottságot hozhat, de valamire tanítani akar ezzel. Figyeljetek tudatosan, próbáljátok felismerni a probléma okát, ami az akaratérvényesítéssel, cselekvéssel kapcsolatos.
09.11. 7 óra 20 perc, Hold – Jupiter szextil
Megérkezik a segítő hatás, lelkesebbé válunk, de leginkább különleges dolgok keltik fel figyelmünket..
09.11. 12 óra 20 perc,
Hold – Nap kvinkunx
A délután már nehézkesebben telik, főleg az irányítással gyűlhet meg a bajunk Szintén egy tanító energia, ami olyan helyzetekbe sodorhat, amiben kényelmetlenül éreztük magunkat gyermekkorunkban.
09.12. 4 óra és 6 óra között, Hold – Merkúr kvinkunx, Hold – Vénusz kvinkunx
Zaklatottan ébredhetünk, mert 2 tanító hatás is borogatja belső egyensúlyunkat. Össze-vissza cikázhatnak gondolataink, nehéz lehet jó irányba terelni elménket. A szívünk és az eszünk csatája zajlik bennünk, amit akkor tudtok megoldani, ha azokra a dolgokra fókuszáltok, amik szívetek szerinti. Kezdjetek el hálát adni mindazért, ami boldogságot hoz az életetekbe.
09.12. 11 óra 50 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.