Szeptember 9. Bika fogyó Hold – Nyugodt, harmonikus napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért.Főleg anyagi ügyeiteket gondoljátok át, miben kell változtatnotok.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
09.09. 18 óra 23 perc, Hold a Bika jegyébe lép
09.09. 23 óra 15 perc,
Hold – Mars trigon
A földies jegyek összjátéka kissé zaklatottá tehet bennünket, mert azt az érzést keltheti, hogy a nap folyamán szinte semmit nem csináltunk. Próbáljátok lecsendesíteni az elméteket, és számba venni a nap apró sikereit és mindazt a feladatot aminek végére értetek. A hatást igazán jól ki tudjátok használni, ha hálát adtok mindenért ami a nap folyamán történt, ezzel aktiváljátok teremtő erőtöket.
09.10. 16 óra 5 perc, Hold-Neptunusz szextil
A délután kissé álmodozóan folytatódik, ugyanakkor intuíciótok erősödik, ezért érdemes tudatosan figyelnetek bevillanó gondolataitokra. Anyagi ügyekben ködösséget hozhat, lehetőleg ne most döntsetek pénzügyi témában. Viszont képesek vagytok szívetek vágyáért ténykedni.
09.10. 23 óra 15 perc, Hold-Plútó trigon
Az éjszaka érkező hatás jelentősen felbolygathatja tudattalanokat, rémálmokat, nyugtalanságokat okozva. Gondoljatok arra, hogy ezek az álmok segítenek feldolgozni a megbúvó problémákat, félelmeket. Próbáljátok értelmezni álmotokat mit is jelenthet számotokra a szimbolikája.
09.11. 1 óra 55 perc és 3 óra között, Hold – Nap trigon, Hold – Vénusz kvadrát
Szerencsére ez a két hatás szintén álmunkban érkezik, és reméljük kiegyenlítik egymást, és nem érzünk belőle semmit. Az első jó érzéseket hoz, a második viszont feszültséget, így azért elképzelhető, hogy álmokban aktív éjszakánk lesz.
09.11. 21 óra 30 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Gyökérzöldség betakarítás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.