Október 6. Ikrek fogyó Hold – “Könnyed” tanítások

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

A könnyed energiák támogatnak bennünket abban, hogy rendet tegyünk gondolatainkban és megváltoztassuk a bennünket korlátozó meggyőződéseinket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
10
.06. 6 óra 02 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
10.06. 14 óra 40 perc,
Hold -Vénusz kvadrát
Délután úgy érezhetjük, hogy felborult a harmóniánk, nyugtalanná válhatunk. Próbáljátok kicsit könnyedebben venni a feladatokat és egyáltalán a terveiteket. Ne görcsöljetek rá semmire, és főleg ne kritizáljátok magatokat!
10.07. 0 óra 10 perc, Hold -Merkúr kvinkunx
A hajnali hatás kicsit kellemetlenebb ismét, de ez most inkább álmaink összevisszaságában fedezhető fel.
10.07. 11 óra 15 perc, Hold – Nap trigon
Délelőtt megérkezik a segítő energia, végre egyensúlyban érezhetjük magunkat, és könnyebbé válik feladataink megoldása is.
10.07. 18 óra 50 perc, Hold – Jupiter kvinkunx
A délután tanításokat hozhat számunkra, ha gondunk van a hitünkkel, főleg ami a könnyedségünket korlátozza. Akár kivetítések formájában is találkozhatunk ezzel, megmutatva számunkra milyen gondolatokkal keltünk kételkedéseket magunkban, gyengítve saját belső hitünket.
10.07. 19 óra 50 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
A helyzet fokozódhat, az este hozhat egy kis csalódottságot, feszültséget, ráadásul most érzékenyebbek lehetünk az átlagosnál. Figyeljétek az érzéseiteket, mert a háttérben tudattalan áldozati, lemondási minták húzódhatnak meg, és olyan gondolatok, amik kételkedést váltanak ki belőletek önmagatokkal kapcsolatban.
10.08. 3 óra és 4 óra között, Hold – Plútó kvinkunx, Hold – Mars szextil
Hát ezek a hajnali hatások nem mondhatnám, hogy nyugodt éjszakát hoznak., Minden keserűség, harag, lelki sérülés, amit magunkban hordozunk felszínre kerülhet tudattalanunkból. A tudattalan mélye kavarodik fel, amit aztán lehet, hogy csak rossz álmokban jelentkezik, de az is lehet, hogy hangulatunkra is kihatással lesz ébredéskor. A legmélyebb félelmeink törhetnek most fel a hatásoknak köszönhetően. Legyetek elfogadóak még a rossz gondolatokkal kapcsolatban is, de ne hagyjátok, hogy magukkal rántsanak benneteket. Csak ismerjétek fel mit akar megmutatni számotokra és tereljétek fókuszotokat a jó dolgokra, a szép emlékekre vagy a nap eredményeire.
10.08. 8 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Reggel aztán a hajnalt tetézve, sorsikus tanításban lehet részünk, amennyiben nem kezdünk neki tudatosan értelmezni, ami bennünk folyik. Mindez azért történik most, hogy valóban minden a helyére kerüljön.
10.08. 17 óra 45 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!