Szeptember 8. Ikrek fogyó Hold – Könnyed napok tanításokkal

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

A könnyed energiák támogatnak bennünket abban, hogy rendet tegyünk gondolatainkban és megváltoztassuk a bennünket korlátozó meggyőződéseinket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
09
.08. 23 óra 27 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
09.09. 5 óra 40 perc,
Hold -Vénusz szextil
Szépen indul a reggel, amit ennek a hatásnak köszönhetünk. Ébredésünk harmonikus és békés ezen a reggelen.
09.09. 10 óra 40 perc, Hold -Merkúr trigon
A folytatás is hasonlóan kellemes, az eszünk és a vágyaink egy irányba terelnek bennünket. Könnyebben tudjuk most megfogalmazni lelkünk legmélyebb vágyát, és könnyebben tudunk hangot adni érzelmeinknek.
09.10. 10 óra, Hold – Jupiter kvinkunx
A délelőtt tanításokat hozhat számunkra, ha gondunk van a hitünkkel, főleg ami a könnyedségünket korlátozza. Akár kivetítések formájában is találkozhatunk ezzel, megmutatva számunkra milyen gondolatokkal keltünk kételkedéseket magunkban, gyengítve saját belső hitünket.
09.10. 11 óra 25 perc, Hold – Nap kvadrát
A délelőtt folytatása is okozhat nehézségeket, de tudatos odafigyeléssel megelőzhetjük a problémákat. Az viszont kétségtelen, hogy nehezebben mennek a közös munkák, inkább vágyunk az egyedüli feladatmegoldásokra. Ahogy az irányítást is nehezebben viselhetjük ebben az időszakban.
09.10. 14 óra 10 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
A helyzet fokozódhat, a délután hozhat egy kis csalódottságot, feszültséget, ráadásul most érzékenyebbek lehetünk az átlagosnál. Figyeljétek az érzéseiteket, mert a háttérben tudattalan áldozati, lemondási minták húzódhatnak meg, és olyan gondolatok, amik kételkedést váltanak ki belőletek önmagatokkal kapcsolatban.
09.10. 20 óra 10 perc, Hold – Plútó kvinkunx
Estére egy komolyan kellemetlenkedő hatás érkezik, ha tudattalanunkban túl sok gyomot (feldolgozatlan emléket) hurcolunk. A tudattalan mélye kavarodik fel, amit aztán lehet, hogy rossz hangulatunk lesz, vagy felesleges gondolatokba hajszoljuk bele magunkat. Legyetek elfogadóak még a rossz gondolatokkal kapcsolatban is, de ne hagyjátok, hogy magukkal rántsanak benneteket. Csak ismerjétek fel mit akar megmutatni számotokra és tereljétek fókuszotokat a jó dolgokra, a szép emlékekre vagy a nap eredményeire.
09.11. 2 óra, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Hajnalban sorsikus tanításban lehet részünk, amennyiben a szétszórtság, céltalanság eluralkodott rajtunk napközben. Mindez azért történik, hogy álmotokban minden a helyére kerüljön.
09.11. 6 óra 45 perc, Hold – Mars szextil
Reggel már energikusnak és könnyednek érezzük magunkat, azonban arra figyeljetek, hogy egyszerre csak egy dologba fogjatok bele, ne kapkodjatok!
09.11. 10 óra 22 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!