Szeptember 7. Kos fogyó Hold – Tüzes, önérvényesítő napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A fogyó Hold napjait éljük, amely tevékeny napokkal köszönt ránk. Ha eddig halogattad, akkor most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a változásokért, és elengedd mindazt a meggyőződést, ami hátráltatja álmaid beteljesülését.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
09.07. 14 óra 1
 perc, a Hold a Kos jegyébe lép
09.08. 18 óra 30 perc,
Hold – Vénusz trigon
Tele vagyunk tettvággyal, magabiztossággal, belső egyensúlyunkat most nehezen tudják felborítani. Az egyetlen ami kihozhat a sodrunkból, ha nem kapjuk meg a várt elismerést, vagy ha túlzottan szeretnék korlátozni elképzeléseinket. Kapcsolatépítésre, társasági programokra remek az este.
09.08. 19 óra 50 perc, Hold – Plútó kvadrát
Kissé meginoghat magabiztosságunk, ha tudattalan még dolgoznak bennünk olyan emlékek, amik megtépázták önbecsülésünket, bizonytalanná tettek bennünket. Kapcsolatoknál is akadályozó tényező lehet, ha az “ex”-szel kapcsolatos érzések még jelentősen dolgoznak bennünk. Ne hagyjátok, hogy az emlékek megtorpedózzák belső harmóniánkat, figyeljétek a bennetek zajló érzéseket és értsétek meg jelzéseit.
09.09. 3 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Az energia biztosítja belső nyugalmunkat, de ez inkább álmainkban jelenik meg. Aki még bizonytalan magában valamiért, annak álmai könnyen szólhatnak erről.
09.09. 7 óra 15 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Ez a konstelláció a hitünket és egyáltalán a belső nyugalmunkat támadja, ezért megjelenhet hangulatotokban a lehangoltság érzése. Figyeljetek oda tudatosan, hogy ne kezdjetek el kételkedni magatokban, kezdjétek a napot pozitív megerősítésekkel, és a sikereitekre gondoljatok.
09.09. 14 óra 55 perc, Hold – Uránusz együttállás
Ez egy igen balhés helyzetet okozó hatás, ami elég feszültté teheti a délutánt. Hatalmas belső feszültséget érezhettek, de lehetőleg ne vitatkozzatok senkivel, inkább nyugodjatok meg és tervezzetek valami különleges programot. Pl. egy sétát vagy egy masszázst, vagy egy finom vacsorát egy kedves baráttal.
09.09. 17 óra 50 perc, Hold – Merkúr trigon
Most az ész és a szív közös nyelvet beszél, így könnyen meg szívetek vágyának átgondolása is. A hatás eredményeként erről most könnyebben is beszéltek másokkal.
09.09. 18 óra 23 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Termés betakarítás, téli fokhagyma ültetés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.