Szeptember 7. Bak növő Hold – Saját felelősség felvállalása

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold időszakában járunk, így gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
09.07. 12 óra 36 perc, Hold a Bak jegyébe lép
09.08. 0 óra 45 perc,
Hold – Uránusz trigon
Felkavaró hatás, ami miatt nyugtalanná válhat az éjszakánk. Akár fel is riadhatunk, vagy álmatlanul forgolódhatunk nem találva a helyünket.
09.08. 14 óra 50 perc, Hold – Mars trigon, Hold – Szaturnusz együttállás
A kora délután kimondottan alkalmas arra, hogy odafigyelést, kitartást igénylő feladataitokat elvégezzétek. Most még az energiátok is megvan hozzá, hogy mindent befejezzetek.
09.08. 19 óra 10 perc, Hold – Nap trigon
Az este is kellemesnek ígérkezik, belső harmóniát hozó hatás, környezetünkre is jó hatással lehet.
09.08. 22 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szextil
A késő este kicsit álmodozóvá válhat. Lehet még azon gondolkodtok, mit kell másnap elvégezni, mégis most már a pihenésre és az elégedettségre koncentráljatok!
09.09. 5 óra 10 perc, Hold – Merkúr trigon, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró hajnalunk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszaka kissé nyomasztó, érzelmi zárkózottságot okoz, felszínre jönnek félelmeink, túlzott önkorlátozásaink, erre erősít most rá a plútós energia. Azonban megint a gondolkodásunk adja a megoldást a dologhoz. Ébredés után gondoljatok arra, hogy egy új nap mindig új lehetőség, és csak rajtunk áll, hogy a csodákat vagy a szenvedést választjuk!
09.09. 10 óra 30 perc,
Hold – Vénusz trigon
A délelőtt folyamán meg is érkezik a csoda, ami előrelendítheti akár anyagi akár kapcsolati ügyeinket.
09.09. 23 óra 22 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.