Szeptember 5. Nyilas növő Hold – Hitrendszerek letisztulása

40cztkwxÁltalánosságban:
Életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk. Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Teremtő időszakban járunk. Tegyetek lépéseket hitrendszereitek letisztulásáért, változtassátok meg a nem működő mintákat, megszokott rutinotokon, és alakítsátok át a bennetek dolgozó hitrendszereket.
Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
09
.05. 5 óra 07 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
09.05. 16 óra 35 perc,
Hold – Uránusz kvinkunx
Idegességet, feszültséget hozó hatás, és mivel ez egy betegséget jelző fényszög, nagyon megnövekszik a balesetek esélye. Legyetek nagyon óvatosak, ne kapkodjatok és ha idegesek vagytok, akkor inkább álljatok le egy kicsit és nyugodjatok meg.
09.06. 2 óra és 6 óra között,
Hold – Mars kvadrát, Hold – Nap kvadrát
Nem mondhatni, hogy nyugodt hajnalunk és ébredésünk lesz a két hatásnak köszönhetően. Próbáljatok megnyugodni és lehetőleg kerülni a konfliktusokat.
09.06. 9 óra 20 perc, Hold – Merkúr kvadrát, Hold – Jupiter együttállás
Hitet, lelkesedést hozó áldásos energia érkezik hozzánk az Univerzumból, amit viszont negatív gondolatokkal hamar lehűthetünk. Figyeljetek tudatosan, és tereljétek jó dolgok felé terelni gondolatotokat, hogy az áldásos energia segíteni tudjon.
09.06. 12 óra 50 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Ismét egy kellemetlenkedő hatás, erőt vehet rajtatok a csalódottság, de akár áldozatnak is érezhetitek magatokat. Gondoljatok arra, hogy ez csak a tudattalan játéka, nem több. És annak az eredménye, hogy az előző hatásnál nem ügyeltetek gondolkodásotokra.
09.06. 18 óra 05 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Nem mondhatni, hogy kényeztet bennünket az Univerzum, ismét egy feladatot hozó energiában részesülünk. Tudatos munkánknak most arra kell irányulnia, hogy belső harmóniánkat ne borítsuk fel.
09.07. 12 óra 36 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés:

 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.