Szeptember 4. Rák fogyó Hold – Érzékenység, érzelmi biztonság teremtés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Fogyó Hold időszakába járunk, így még van lehetőség arra, hogy elengedjétek mindazt a lelki terhet, ami belső gyermeketeket boldogtalanná teszi, és azt is ami miatt nem tudjátok saját belső biztonságotokat megteremteni.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
09.04. 14 óra 04 perc, Hold a Rák jegyébe lép
09.04. 17 óra 45 perc és 18 óra 20 perc között, Hold – Szaturnusz szembenállás, Hold – Uránusz szextil
Vegyes hatás, hiszen szabadságvágyatok igencsak megnő, ami miatt még mindig egyre nehezebben mennek a kötelező feladatok. Mivel a Szaturnusz és az Uránusz most támogatja egymást, így ez az időszak segítség abban, hogy mindazon változtassatok, amitől bezárva érzitek magatokat és nem szívetek szerinti.
09.05. 11 óra 30 perc, Hold – Nap szextil
Kellemesen kezdődhet a délután ennek a hatásnak köszönhetően. Főleg olyan ügyekben érzitek nagyon jól magatokat, amiben mások segítségére lehettek.
09.05. 15 óra 25 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás felerősíti az érzékenységet és növeli az intuíciót, most érdemes a megérzéseitekre hallgatni. Ugyanakkor ne vegyetek mindent személyes sértésnek amit a másik ember mond.
09.05. 19 óra 55 perc, Hold – Jupiter trigon
A jupiteri hatás tovább erősíti az érzékenységet, sérülékenységet. Minden attól függ majd, hogy mi jár éppen a fejünkben, mind a negatív mind a pozitív hatás erősödhet. Tehát csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakítjátok az estéteket.
09.05. 21 óra 40 perc, Hold – Plútó szembenállás
Ez a nyomasztó hatás, feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket. Ez így elalvás előtt főleg gondolatok formájában történhet. Próbáljatok a gondolatok mögé tekinteni, vajon miért pont ez jutott eszetekbe? 09.06. 12 óra 20 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Nem mondhatni, hogy jól indul a délután, nehezebben tudtok most egyensúlyban maradni. Főleg olyan feladatokban hátráltató az energia amihez semmi kedvetek nincs.
09.06. 14 óra 45 perc, Hold – Mars szembenállás
Mondhatni a helyzet fokozódik, ennek a feszültséget okozó hatásnak köszönhetően. Arra azonban ügyeljetek, hogy ne másokon vezessétek ezt le, inkább keressetek olyan feladatot amit szívesen végeztek.
09.06. 15 óra 55 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Öntözés, kártevőirtás.

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.