Szeptember 30. Skorpió Növő Hold – Válaszd a boldogságot!

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
09.30. 11 óra 19 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép

09.30. 20 óra 55 perc, Hold – Uránusz szembenállás,
Igen komoly feszültséget, zaklatottságot okozhat ez a hatás. Könnyen felboríthatja az időszak nyugalmát, minden idegesítővé válhat miatta. Figyeljetek oda lelketek kívánságára, és igyekezzetek kedvezni magatokat azzal, hogy lazábban tekintetek a másnapi feladatokra, de legjobb, ha már ezen egyáltalán nem gondolkodtok.
10.01 10 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A délelőtti hatás nagyban függ attól, hogy hogyan érezzük magunkat lelkileg. Akár megnyugvást is hozhat, de ha lehangoltan kezdődött a reggel, akkor egyre inkább érezzük rossz hangulatban magunkat.
10.01. 15 óra 10 perc, Hold – Neptunusz trigon
A hatás akkor tud segíteni, ha a nap folyamán a pozitív dolgokra fókuszálunk és a jó érzéseket keressük. Ellenkező esetben felerősítheti az önkritikát és a kritikát. Arra is ügyeljetek, hogy most a kelletétnél érzékenyebbek lehettek.
10.01. 21 óra 40 perc, Hold – Plútó szextil
Szintén egy kellemetlenkedő hatás lehet, ha nem figyeltek tudatosan. Minden lelkiállapotot felerősít és szenvedéllyel tölt fel, így a választás a kezetekben van, hogy mit szeretnétek átélni.
10.02. 11 óra 45 perc, Hold – Mars szextil
A hatás hatalmi villongásokat hozhat, és általánosságban is feszültebbnek érezhetjük magunkat. Ha valami idegesít ne másokat okoljatok, vagy keressétek benne a hibát, inkább nézzetek magatokba, hogy mi váltotta ki az idegességeteket.
10.02. 13 óra 43 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

Életvezetési tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.