Szeptember 3. Kos fogyó Hold – Feszült napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Itt a lehetőség, hogy változtassunk és elengedjük az akadályokat utunkkal kapcsolatban.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
09.03. 22 óra 22
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
09.04. 23 óra 55 perc, Hold – Nap kvinkunx
Egy olyan hatás, ami álmunkban érkezik és tanítást hordoz számunkra. Tudattalanunk tárolni fogja a megoldást arra, hogy hogyan találjuk meg a szívünk szerinti utat.
09.05. 9 óra 25 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Egy kellemetlenebb hatás, ami nehezítheti a szombat reggelt. Feszültséget, kételkedést és csalódottságot érezhetünk a délelőtt folyamán. Legyetek tudatosak és keressétek a jó gondolatokat, érzéseket, erősítsétek hiteteket.
09.05. 19 óra 50 perc, Hold – Plútó kvadrát
A kellemetlenkedő hatás este folytatódik, ezzel a szintén feszültséget okozó energiával. A tudattalanunk legmélyéből dolgozhatnak minták, amik konfliktushelyzeteket, hatalmi villongásokat okozhatnak. Ismét a tudatosság lesz a segítőnk.
09.06. 2 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Éjszaka is egy újabb feszültséget okozó hatás érkezik, ami a fölösleges terheinkre, önkorlátozásainkra és túlzott felelősségvállalásunkra akar rávilágítani. Megint álmunkban jön a megoldás, és tudattalanunk majd megmutatja számunkra.
09.06. 6 óra 40 perc, Hold – Mars együttállás
Az energia hozhat belső zaklatottságot, ami erősítheti belső feszültségünket. Zabolázzátok meg az akarásotokat, engedjetek mást is érvényesülni.
09.06. 10 óra 43 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!