Szeptember 29. Ikrek fogyó Hold – Könnyed napok

ikrekÁltalánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

Fogyó Hold van, lehetőség arra, hogy gondolataitokban rendet tegyetek és szélnek eresszétek a benneteket korlátozó meggyőződéseiteket.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
09
.29. 15 óra 26 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
09.30. 1 óra és 4 óra között,
Hold – Mars trigon, Hold – Nap trigon
Nyugtalan hajnalunk lehet, főként ha lezáratlan vitáink vannak, amik főként férfiakkal kapcsolatos. Álmunkban kontrollálatlanul törhet felszínre a harag, a keserűség és még számtalan negatív érzés. Ébredés után lehangoltságot érezhetünk, de tudatossággal most örökre megszabadulhattok ezektől az érzésektől.
09.30. 17 óra,
Hold – Neptunusz kvadrát
A folytatás sem mondható kellemesnek, ha nem figyelünk oda tudatosan, csalódottságot, szétszórtságot okozhat ez a hatás. Nyugtalanság, rossz kedv esetén keressetek szép emlékeket, amik boldogságotokat felébresztik. Tartsatok egy kis szünetet, menjetek ki a szabadba és lélegezzetek jó mélyen.
09.30. 17 óra 40 perc, Hold – Merkúr trigon
A folytatás is igen kellemes, ha jó dolgokra gondoltok, akkor a nap jó érzései továbbra is biztosítva lesznek. Ebben az időszakban a beszélgetés is jobban esik, főleg ha egy kellemes társaságban teszitek ezt.
10.01. 20 óra, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.