Szeptember 27. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért. Főleg anyagi ügyeiteket gondoljátok át, miben kell változtatnotok.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
09.27. 9 óra 15 perc, Hold a Bika jegyébe lép
09.27. 14 óra 30 perc és 18 óra között,
Hold – Uránusz együttállás, Hold – Szaturnusz trigon
Minden területen zaklatottságot érezhettek, amiben változtatnotok kellene. Óvatosan a közlekedésben és ne tegyetek elhamarkodott lépéseket. Megelőzésként most ti tegyetek lépéseket azért, hogy friss levegőt engedjetek az életetekbe.
09.27. 17 óra 51 perc, Hold – Mars kvadrát
Változatlanul, sőt most fokozottabban óvatosan a közlekedésben, és általában minden tevékenységben. Emellett figyeljetek reakciótokra is, mert ez a hatás növeli a belső feszültséget, aminek aztán könnyen más ihatja meg a levét.
09.28. 3 óra, Hold – Vénusz szembenállás
Szerencsére ez a harmónia borogató hatás még álmunkban ér, így jó esetben ki is álmodjuk magunkból. Azonban kihatással lehet a reggelünkre, kedvetlenséget okozva.
09.28. 11 óra 40 perc, Hold – Neptunusz szextil
A délelőtt folyamán kicsit érzékenyebbek lehetünk, viszont intuíciónk tökéletesen működik. A földies jegyben járó Hold segít manifesztálni vágyainkat, ha szeretettel gondolunk rá.
09.28. 19 óra 20 perc, Hold-Plútó trigon
Az esti hatás nyomasztó lehet, ha a rossz dolgokon, csalódásokon elmélkedsz. A Plútó energiája szenvedéllyel tölti fel, bármire is gondolunk, teszünk, legyen az rossz dolog, vagy jó dolog. Rajtad múlik, hogy az estéd hogyan alakul a továbbiakban.
09.29. 0 óra 40 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Kegyes hozzánk az Univerzum, mert ismét éjszaka ér minket egy kellemetlenkedő hatás. Álmainkban megjelenhet a kétség, a csalódás vagy épp azt álmodhatjuk, hogy ítélkeznek felettünk, vagy akár be is zárnak minket.
09.29. 15 óra 26 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.