Szeptember 26. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakának végén járunk, így még adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
09.26. 12 óra 36 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
09.26. 21 óra 55 perc,
Hold – Uránusz trigon
Ez a hatás jobb lett volna napközben, mert kitűnő energia a szelektáláshoz. Így azt javaslom, hogy borítsátok fel az esti rutint, és igyekezzetek minél több lenyugvást segítő dolgot tenni.
09.27. 10 óra 50 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Segítő energia minden aprólékosságot és kitartást igénylő feladathoz. A határokra azonban ügyeljetek, nehogy túlvállaljátok magatokat!
09.27. 15 óra és 17 óra között,
Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Neptunusz szembenállás
Két kellemetlenkedő hatás, ami igen érzékennyé és kételkedővé tehet bennünket a délután folyamán. Ügyeljetek arra, hogy ne borítsák fel a harmóniátokat, ne kritizáljátok se magatokat, se másokat.
09.27. 21 óra 20 perc, Hold Plútó trigon
Ha nem hagytuk eluralkodni magatokon a negatív érzéseket, akkor kevésbé okoz problémát ez a hatás. Viszont, ha beleestetek a feszült energiák csapdájába, akkor a plútós energia még erősebbé teheti a rossz érzéseket. Mindez a tudattalanban megbúvó meggyőződések eredménye, ezen kell változtatnotok. Nézzetek szembe vele tudatosan és elalvás előtt vizualizáljátok, ahogy belerakjátok mindet egy dobozba, és kilövitek az Univerzumba!
09.28. 6 óra, Hold – Mars együttállás
A reggeli energia megintcsak segítség lesz, ahhoz, hogy kitartó, tervezést igénylő feladatokat végezzetek el. Hétvége lévén, érdemes most szelektálni, takarítani, hogy az esti Újholdas energiát megtisztulva, terhek nélkül várjátok.
09.28. 12 óra 03 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.