Szeptember 25. Kos növő Hold, Telihold – Tevékeny napok, elengedés!

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
09.25. 1 óra 3 perc, Hold a Kos jegyébe lép
09.25. 4 óra 53 perc, TELIHOLD
09.25. 12 óra 10 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Kicsit kellemetlenné teheti ez a hatás a délutánunkat, hiszen mást súg a szívünk (megérzéseink) és mást sugall a logikánk. Ne erőltessétek most a döntéseket, teremtsetek egyensúlyt a két oldal között.
09.26. 12 óra 28 perc, Hold – Plútó kvadrát
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja a délután nyugalmát. Mint már tudjátok, a plútós hatás mindig felkavarhatja az állóvizet a tudattalanunkban, hiszen az a dolga, hogy felszínre hozza elfojtásainkat. Ez most könnyen okozhat hatalmi villongásokat, vitás helyzeteket, úgyhogy csak óvatosan az indulatokkal.
09.27. 9 óra 15 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.