Szeptember 24. Oroszlán fogyó Hold – Légy határozott!

Oroszlán
Általánosságban:

Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Fogyó Hold időszakában járunk, így itt az ideje, hogy erősítsétek önbizalmatokat, engedjetek el minden önkritikát, amivel gyengítitek saját erőtöket. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
09
.24. 11 óra 19 perc, a Hold az Oroszlán jegyébe lép
09.24. 13 óra 10 perc,
Hold – Nap szextil
A délután kimondottan jó csapatmunkára, ugyanakkor arra is, hogy saját ügyeinkben határozottan fellépjünk. Próbáljatok minél több pozitív élménnyel töltekezni, hogy az esti hatás ne tudja felborítani az egyensúlyotokat.
09.24. 21 óra 10 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Estére feszült energia érkezik, szívünk szerint kifutnánk a világból. Gondoljátok át, hogy mi az oka annak, hogy idegessé váltatok, miben érzitek a korlátozást. Keressétek magatokban az okot, saját önkorlátozásotokban. Közlekedésben óvatosan!
09.25. 9 és 11 óra között, Hold – Vénusz szextil, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Egy kis jó és egy kis sorsikus tanítást kapunk egyszerre. A sorsbolygó felügyeli, hogy mennyire tudjuk fenntartani saját egyensúlyunkat, harmóniánkat. Most nehezebben megy a kötelező feladat, főleg akkor, ha túl sokat vállalunk. Az egyensúlyteremtés ezt is érinti, legyetek tudatosak.
09.25. 15 óra és 17 óra között, Hold – Jupiter trigon, Hold – Neptunusz kvinkunx
Szintén egy vegyes, egyszerre áldást és tanításokat hozó délutáni energia, ami arra szeretne rámutatni, amiben áldozatot csináltok magatokból, és azokra a mintákra, amik lemondásra késztetnek benneteket. Mindennek az oka, hogy nem hiszetek abban, hogy megérdemlitek a könnyed életet.
09.25. 18 óra 15 perc, Hold – Merkúr szextil
A folytatás már kellemesebb, most gondolataitok szívetek vágya mellé állnak, így erősíthetitek önbecsüléseteket, határozottságotokat. Érzelmi ügyek megbeszélésére is kedvező alkalom, most képesek vagytok diplomatikusan megbeszélni a problémákat.
09.25. 21 óra 30 perc, Hold – Plútó kvinkunx
Nyomasztó érzéseket hozhat a késő esti energia, szeretetlenség, hangulati nyomottság érzését hozva. Nézzetek magatokba, miért érzitek, hogy nem vagytok szerethetőek és miért nem érzitek magatokban az erőt? Mitől vagytok csalódottak?
09
.26. 12 óra 36 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából:
Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartási munka: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szeptember 24. Oroszlán fogyó Hold – Légy határozott! — 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.