Szeptember 22. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
09.22. 14 óra 26 perc, Hold a Halak jegyébe lép
09.22. 17 óra 55 perc,
Hold – Uránusz szextil
Izgatottságot okozhat ez a hatás, mindenre sokkal erőteljesebben reagálhattok, ami akár odáig is elmehet hogy kifutnátok a világból. Legyetek most kicsit magatokban, relaxáljatok.
09.22. 19 óra 55 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Amennyiben az előző hatás irányított és nem sikerült megtalálnotok belső békéteket, akkor mostanra eléggé fagyossá válhat a hangulat.
09.23. 6 óra 20perc, Hold – Vénusz trigon
Igazi álmodozós reggelre ébredtünk, amikor akár az ágyból is nehezebben kelünk ki. Hagyjatok egy kis időt magatoknak, végülis hétvége van, pihenhettek is.
09.23. 19 óra 20 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Most sokkal érzékenyebbek lehettek, ne vegyetek mindent a szívetekre!A hatás jó oldala, hogy felerősíti az intuíciót és a kreativitást. Figyeljetek belső hangotok útmutatására!
09.24. 7 óra 25 perc, Hold – Jupiter trigon
Jobbat kívánni sem tudunk erre a reggelre. Egyszerűen árad a szeretet és fénye beragyogja a reggelünket. Azonban, ha negatív gondolatok (szeretetlenség érzése) merül fel bennetek, akkor a hatás jó oldala nem tud megnyilvánulni.
09.25. 1 óra 03 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: öntözés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.