Szeptember 20. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
09.20. 1 óra 51 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
09.20. 5 óra 35 percHold – Uránusz kvadrát
Reggel úrrá lehet rajtunk a bezártság érzése, úgy érezhetjük, hogy fuldoklunk, ha az életünkben sem változtattunk azokon a helyzeteken, amiben nem kapunk levegőt. Vegyétek ezt jelnek, és változtassatok végre!
09.20. 6 óra 20 perc, Hold – Mars együttállás
Már itt is a cselekvő energia, amit ha kihasználtok, akkor hatékonyak lehettek a délelőtt folyamán Azonban, ha a napi rutin szerint akartok haladni, akkor egyre ingerültebbé válhattok.
09.20. 15 óra 20 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Délután már kellemetlenebb energiák érkeznek, felborulhat a harmóniátok, kapcsolati problémák is erősödhetnek. Főleg azok lehetnek érzékenyebbek, akik nem találják az arany középutat a ragaszkodások és a saját szabadságuk között.
09.21. 19 óra 10 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Ez a hatás csalódottság, hitehagyottság érzését keltheti bennetek. Ne hagyjátok, hogy az energia elrontsa az esti hangulatotokat, figyelmeteket irányítsátok a jó dolgokra, a szép emlékekre.
09.22. 14 óra 26 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés: Pince takarítás, szellőztetés.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.