Szeptember 18. Szűz fogyó Hold, Újhold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Mindjárt Újhold lesz, ami segít abban, hogy valóban változtassatok életmódotokon, fizikai és lelki igényeteknek megfelelően. De előtte még van pár napunk, hogy átgondoljuk mi szükséges ehhez.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
09.18. 6 óra 53 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
09.18. 21 óra 50 perc, Hold – Mars együttállás
Az este alkalmas elemzésre, tervezésre, olyan feladatokra, amik aprólékosságot igényelnek. Arra azonban figyeljetek, hogy túlzott kritikusságot, önkritikusságot hozhat az állás.
09.19. 1 óra 20 perc, Hold – Merkúr együttállás
Lelkünk és a gondolkodásunk most összedolgozik, ami most csak álmainkat befolyásolja. Amennyiben felébredtek, mert rosszat álmodtok, akkor próbáljátok lenyugtatni magatokat, és pozitív dolgokra gondolni.
09.19. 4 óra 45 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Kellemetlenné teheti reggelünket/délelőttünket ez az állás, erősítve a csalódottság, zavarodottság érzését. Érzékenyebbek is lehettek, ezért ügyeljetek arra, hogy a gondolataitok mit erősítenek bennetek.
09.19. 12 óra 35 perc, Hold – Plútó trigon
Ismét egy felforgató állás ami a délutánt nyugalmát felboríthatja. Megbolygatja a tudatalattitokat és igyekszik feldolgoztatni veletek elfojtott tökéletlenség érzéseteket, bűntudatotokat. A helyzetek amikkel szembe kell néznetek, mind belőletek indul ki, tehát akkor tujátok megoldani, ha magatokban rendezitek ezt a problémát.
09.19. 21 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Ez a hatás  nem teszi könnyűvé az estéteket. Önbizalom hiányotokat kihasználva a sorsbolygó csökkentheti magatokba vetett hiteteket és lankadhat a lelkesedésetek. Így aztán hangulatotok könnyen igen mélyre vihet benneteket. A pozitív gondolatokkal, motivációs idézetekkel, vagy akár csak a kedvenc zenétek hallgatásával megelőzhetitek a hangulati mélypontot.
09.20. 7 óra 31 perc, ÚJHOLD
09.20. 12 óra 06 perckor Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Téli hagyma, fokhagyma ültetés, komposzt lazítása, forgatása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.