Szeptember 17. Mérleg növő Hold – Változások az egyensúlyért

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
09.17. 20 óra 56 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép

09.18. 13 óra 10 perc, Hold – Uránusz kvinkunx
Legyetek tudatosak, mert ez a hatás nagy feszültséget okoz. Ne ösztönösen reagáljatok és a délután folyamán olyan dolgokkal foglalkozzatok, amik eltérnek a rutintól, és nem érzitek benne korlátozva magatokat. Mivel tanító fényszög, ezért a megjelenő helyzetek arra akarnak rávilágítani, amin változtatni szükséges, amivel korlátozzuk magunkat. Testi tünetként görcsöket, szédülést, rosszullétet is okozhat.
09.18. 18 óra 40 perc, Hold – Vénusz szextil
Estére megnyugtató energia érkezik, tudatos odafigyeléssel egyensúlyt teremthetünk magunkban, ami környezetünkre is jó hatással lesz. A megfelelési vággyal küzdőknek nehezebb időszak lesz, mert minél inkább akarnak mások kedvére tenni, annál inkább érezhetik rosszul magukat. Figyeljetek oda saját belső igényeitekre, és alakítsátok aszerint az estéteket.
09.19. 0 óra és 4 óra között, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Neptunusz kvinkunx, Hold – Merkúr együttállás
Nyugtalan éjszakát hozhatnak ezek az energiák, ami megnyilvánulhat rossz álmokban vagy akár álmatlanul forgolódásban. Próbáljatok rákészülni, és elalvás előtt legalább egy órával már nem izgatni semmivel az idegrendszereteket.
09.19. 8 óra 35 perc, Hold – Plútó kvadrát
Kellemetlenkedő hatás, ami jól kapcsolódik a hajnali energiákhoz. Feszültséget okoz bennünk, ugyanakkor indokolatlan lehangoltságot, csalódottságot is érezhetünk.
09.19. 13 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
A feszültség tovább fokozódhat a délután folyamán, kissé gyászosabbnak láthatjuk az életünket, mint amilyen valójában. Az arra hajlamosoknál felerősítheti a megfelelési vágyat, ami miatt viszont most rossz érzések lehetnek bennük. Testi szinten a hatás megjelenhet térd, derék és hátfájásban.
09.19. 16 óra 25 perc, Hold – Mars szembenállás
Ismét egy kellemetlen hatás ami felboríthatja a belső harmóniánkat, ami most a délutánunkat ronthatja el, ha nem figyelünk tudatosan. Jó ha valamit sportoltok, kirándultok vagy egyszerűen kitomboljátok magatokat.
09.19. 20 óra 33 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Legyél te is Spirituális-közösség vezető!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!