Szeptember 17. Bak növő Hold – A tervezés, kötelességek

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Teremtő időszak lévén, gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
09.17. 13 óra 06 perc, Hold a Bak jegyébe lép
09.17. 17 óra és 18 óra 30 között,
Hold – Uránusz trigon, Hold – Szaturnusz együttállás
Bár az egyik hatás izgatottságot, nyugtalanságot okoz, most mégis abban szeretne segíteni, hogy a sorsszerű változásokhoz, vagy új dolgok megvalósításához kitartást adjon. A délután/este kimondottan alkalmas arra, hogy olyan feladatokat sikeresen végezzetek el, amihez egyaránt kell az újító szándék és a tervszerűség.
09.18. 0 óra, Hold – Vénusz szextil
Éjszaka lévén nem sokat érzünk ebből a kellemes hatásból, inkább csak alvásunkat segíti.
09.18. 18 óra 50 perc,
Hold – Neptunusz szextil
Kimondottan kellemes időszak köszönt ránk, az intuíciónk összedolgozik a kitartásunkkal, így határozottan tudunk tenni vágyainkért.
09.19. 3 óra és 5 óra 30 perc között, Hold – Plútó együttállás, Hold – Jupiter szextil
Felkavaró éjszakánk lehet, mert a két bolygó jó mélyre hatol a tudattalunkba, felhozva az ott szunnyadó elfojtásainkat. Jó esetben ki is álmodjuk magunkból, azonban a reggeli ébredésünket nyomasztóvá teheti.
09.19. 16 óra 25 perc, Hold – Merkúr trigon
A délután kimondottan alkalmas aprólékosságot és logikát igénylő feladatok elvégzésére. Ráadásul könnyebben is haladtok most ezekkel, hiszen az ész és a szív most nagyon egy nyelvet beszél.
09.19. 19 óra 10 perc, Hold – Nap trigon
Az este is kellemesen folytatódik, harmónia és nyugalom árad mindenfelé.
09.20. 1 óra 51 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: Gyökérzöldség betakarítás, komposzt átgyúrása, ha száraz, öntözése, trágyázás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.