Szeptember 15. Szűz fogyó Hold, Újhold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Növő Hold időszakába lépünk, így adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
09.15. 20 óra 38 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

09.16. 13 óra 20 perc, Hold – Uránusz trigon
A hatás nagy feszültséget gerjeszthet bennünk, ami akár konfliktust is okozhat. Figyeljetek oda, hogy ne ösztönösen reagáljatok, és próbáljátok délutáni a reggeli rutint. Viszont segítséget kapunk az új dolgok elindításához, vagy a különleges feladatok elvégzéséhez.
09.17. 0 óra 55 perc,
Hold – Jupiter trigon
Álmunkban érkező segítő hatás, ami hittel és lelkesedéssel tölt fel. Ez segítőnk lesz, hogy a következő hatásnál megőrizzük lelki egyensúlyunkat.
09.17. 4 óra, Hold – Neptunusz szembenállás
Érzékenységet, túlzott önkritikát és csalódásokat hozhat a hatás, ha nem vagyunk résen. Fizikai energiánkra sincs jó hatással az energia, fáradtabban, kedvetlenebben ébredhettek.
09.17. 9 óra 05 perc,
Hold – Plútó trigon
Szenvedélyes hajtóerőt kapunk saját céljaink megvalósításához. Használjátok ki a reggeltnt és tegyetek határozott lépéseket.
09.17. 13 óra, ÚJHOLD!
09.17. 17 óra 15 perc, Hold – Mars kvinkunx
A tanító fényszögnek köszönhetően mindent erőlködésnek érezhetünk, ami nem a mi feladatunk lenne, de ez pont azért lesz, hogy valóban saját dolgainkkal foglalkozzunk. Használjátok ki az energiát és végezzétek el az Újhold varázslatot!
09.17. 20 óra 56 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Szeptember 15. Szűz fogyó Hold, Újhold – Fizikai és lelki rendrakás — 2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik és hiszek benne.Legyenszives megirni,január 24- én milyen az esélyem pacemaker beültetésre,jó e az időpont?köszönöm valaszát és minden jót kívánok!

  2. Kedves Erzsébet!

    Jó az időpont :) Jó egészséget kívánok: Marcsi :)

Minden vélemény számít!