Szeptember 14. Rák fogyó Hold – Érzékenység, érzelmi biztonság keresés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Még fogyó Hold időszakában járunk, ezért még van lehetőség, hogy elengedjetek mindent, ami belső gyermeketeket boldogtalanná teszi, és azt is ami miatt nem tudjátok saját belső biztonságotokat megteremteni.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
09.14. 0 óra 10 perc, Hold a Rák jegyébe lép
09.14. 6 óra 45 perc,
Hold – Merkúr szextil
A gondolataitok szívetek vágyát tükrözik, most könnyen megtalálja a két oldal a közös hangot. Reggel gondoljátok át mit kell tennetek vágyaitokért és tegyetek is lépéseket érte.
09.14. 9 óra 50 perc, Hold – Mars szextil
Eljött a cselekvés ideje! Hatékonyságotokat nagyban befolyásolja majd, hogy milyen lelki állapotban vagytok. Ha jól érzitek magatokat, akkor kitartóan haladtok a kijelölt úton.
09.14. 21 óra 30 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás erősítheti a ködösséget, a rózsaszín ködöt, és érzékenyebbek is lehettek, ugyanakkor megnöveli intuíciótokat és nyitottságotokat a láthatón túli világ felé. Amennyiben elakadva érzitek magatokat, elalvás előtt gondoljatok a kérdésre, ami foglalkoztat benneteket, és álmotokban megjöhet rá a válasz.
09.15. 4 óra 50 perc, Hold – Plútó szembenállás
Eléggé nyomasztó hatás, amely feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket. Könnyen lehet, hogy ébredés után hangulatotok is borússá válik, és magatok sem tudjátok miért.Viszont az elengedésben segíthet, mert szembe tudtok nézni mindazzal az elfojtott fájdalommal, amit mélyen magatokba zártatok. Azonban figyeljetek arra tudatosan, hogy ez a nyomasztó hangulat ne uralkodjon el rajtatok.
09.15. 15 óra, Hold – Nap szextil
A délután már sokkal vidámabbnak tűnik, egy kellemes hatás segíti a belső harmóniátok megteremtését, ami kapcsolataitokban is visszatükröződik.
09.15. 18 óra 20 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Nem mondhatni, hogy ez egy kellemes a hatás, mert hiteteket teszi próbára, és kihasználva az érzékeny lelkiállapotot, hamar elérheti, hogy kételkedni kezdjetek magatokban. Az este folyamán tudatosan erősítsétek belső hiteteket, gondoljatok szeretettel magatokra, és gondoljátok végig azt amit a nap folyamán elvégeztetek, legyen az akármilyen aprócska feladat vagy siker.
09.15. 23 óra 20 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Ez egy nagy feszültséget gerjesztő hatás, amitől, ha ébren talál, az az érzésetek lehet, hogy nem találjátok a helyeteket, olyanok lehettek mint a ketrecbe zárt oroszlán. Minden sokkal idegesítőbbnek tűnik, mint amilyen valójában. Próbáljatok lenyugodni, üljetek be egy kád illóolajos vízbe, hallgassatok megnyugtató zenét.
09.16. 3 óra 09 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: öntözés, tűlevelű, örökzöld kiültetése, most nem takarítunk be termést!

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.